Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

ProReNi bv

Sinds 2018 werken we met veel plezier samen aan uiteenlopende projecten. Naast onze opdrachten zijn er natuurlijk nog de administratieve klussen, werving- en selectiewerkzaamheden, organisatorische zaken en wat schoonmaakwerk: doen we allemaal zelf. Gewoon, omdat we het ontzettend leuk vinden van A tot Z met ons bedrijf en ons werk bezig te zijn. Dat doen we met een kritische blik en zo nu en dan een vragenvuur: hoe hoger de betrokkenheid, hoe beter we met elkaar werken aan een goed resultaat. Je zult ons niet snel horen zeggen dat iets niet kan. We denken in mogelijkheden.

Waar wij voor staan

De wereld is in beweging, dat is geen nieuws. De snelheid waarmee die beweging plaatsvindt is wél nieuw. We willen met z’n allen meer woningen, een betere bereikbaarheid, een duurzaam energienetwerk, een toekomstbestendig klimaatplan én genieten van de natuur en ons landschap. Dit moet allemaal een goede plek krijgen in onze omgeving en het liefst ook nog vandaag. Projecten in de openbare ruimte worden daardoor steeds complexer. Van beheer en onderhoud tot compleet nieuwe gebiedsontwikkelingen: er wachten voortdurend nieuwe uitdagingen.

Met deze uitdagingen gaan wij graag aan de slag. De kwaliteit van onze leefomgeving heeft invloed op onze gezondheid. Denk aan schone lucht, even opladen in de natuur of veilig van A naar B kunnen reizen. Een goede leefomgeving draagt bij aan ons welzijn en nodigt uit om naar buiten te gaan. Daarom willen we betekenisvol werk leveren vanuit onze kernwaarden: liefde voor techniek, deskundigheid, betrokkenheid en vrijheid.

Liefde voor Techniek
De liefde voor techniek is wat ons bindt. We horen graag jullie mooiste technische verhalen en natuurlijk vertellen we die zelf ook graag. Techniek is voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie om te komen tot creatieve oplossingen. Daarbij vergeten we niet voor wie we het doen: onze klanten, inclusief zakelijke en financiële kaders.

Deskundigheid
We weten wat er speelt. Nu én in de toekomst, want werken in de openbare ruimte vraagt om een perspectief op de komende tien, twintig en soms vijftig jaar. Samen hebben we zo’n 80 jaar ervaring in huis en we leren nog elke dag bij: we leren van elkaar, van onze projecten en we volgen nieuwe ontwikkelingen via seminars, cursussen en workshops.

Betrokkenheid
We zijn geen familie. Althans, niet op papier. Toch voelt het als een familiebedrijf. We zijn allemaal 24 uur per dag en -ja echt- 7 dagen per week met ons vak bezig. Daarvoor hoeven we alleen maar om ons heen te kijken. De openbare ruimte is overal, zelfs daar waar weinig ruimte is. Waar we ook lopen, rijden of zijn, we zien altijd techniek. En we zien elkaar. We zijn eerlijk, direct en we staan open voor feedback. Die ruimte is er omdat we werken vanuit vertrouwen en streven naar kwaliteit.

Vrijheid
Wij zijn er van overtuigd dat mensen het meest te bieden hebben als ze doen wat ze leuk vinden. We zien meerwaarde in het inrichten van je werk op een manier die bij je past, waaronder het indelen van je werkdag, je werkplek, de opdrachten die je doet en de opleidingen en trainingen die je kiest. Heb je een idee of een bepaalde ambitie die je met ons wilt delen? Van harte welkom!

algemene informatie

Services Advies & Ontwerp Adres Marktplein 2
1421 ac Uithoorn
Nederland
Telefoonnummer 0638057071 E-mailadres info@proreni.nl Website proreni.nl btw nummer NL859263253B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.