Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

PERI

PERI, succesvol op de markt samen met onze klanten. PERI, opgericht in 1969, is een van ’s werelds grootste fabrikanten van bekistingen en steigers.

Naast het hoofdkwartier in Weißenhorn (Duitsland) zijn er meer dan 70 dochterondernemingen en 160 logistieke centra actief. Het bedrijf telt meer dan 9.500 personeelsleden en genereerde een inkomst van € 1,56 miljard in 2019.

De bedrijfsnaam is ontleend aan het Griekse voorzetsel “peri”, wat betekent “rond”.

Tevreden klanten hebben is onze grootste doel.

Wij ondersteunen onze klanten in de steeds toenemende concurrentiestrijd en dit door middel van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten. We meten onze prestaties tegen het succes van onze klanten en hun tevredenheid. Dankzij deze missie en motivatie hebben we onze plaats als globale leider in onze industrie verworven. Onze focus, vandaag en in de toekomst, ligt bij het voortdurend ontwikkelen van de beste oplossingen voor onze klanten – dit steeds met het hoogste engagement en technisch vernuft.

Internationaal familiebedrijf

PERI is na 50 jaar nog steeds een familiebedrijf met sterke nadruk op de bedrijfswaarden. Met behulp van deze manier van werken, zorgt de Raad van bestuur met Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht en Leonhard Braig evenals het internationale management voor een duurzame wereldwijde groei. Onze doelstelling voor de toekomst blijft: de beste prestaties en dienstverlening voor onze klanten.

“Het internationale PERI management vertegenwoordigt de deskundige knowhow in de bekisting- en steigertechnologie. Dankzij de gefundeerde kennis van de lokale eisen, vinden we altijd het juiste systeem voor elke bouwopdracht – en dit terwijl we voortdurend rekening houden met het evenwicht van materiaal en arbeidskosten.”

Bekijk hier onze projecten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services BekistingenEngineeringSteigers Adres Madame Curieweg 6
5482 TL Schijndel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 5479100 E-mailadres info@peri.nl Website peri.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.