Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

M.J. van Riel B.V.

M.J. van Riel biedt klanten uit diverse markten een totaalconcept in turnkey industrial movements, waarin door flexibel werken kosten- en tijdsefficiënte oplossingen in hijsen en heffen, exceptioneel transport en industriële verhuizingen geboden kunnen worden.

Hijsen & Heffen
Bij M.J. van Riel zijn we op een hoop dingen enorm trots. Maar wanneer ons wordt gevraagd om voor de vuist weg te roepen wat ons het eerste te binnen schiet, dan komt de discipline ‘hijsen en heffen’ regelmatig als eerste naar boven. Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de basis vormt van ons bedrijf; het werk waar het meer dan 77 jaar geleden allemaal mee begon, en waar we onszelf sinds die tijd voortdurend in zijn blijven ontwikkelen.

Exceptioneel transport
We worden niet altijd meteen geloofd wanneer we zeggen dat we de aandacht voor het voorbereidende werk minstens zo belangrijk vinden als de uitvoering zelf. Want het is enorm indrukwekkend om getuige te kunnen zijn van een exceptionele verplaatsing. Wanneer een constructie, een machineonderdeel, een brug of een spant van soms de grootte van een schip in beweging komt, dat geeft dan een bijzonder gevoel. Maar boven alles is het van het grootste belang dat we elke keer opnieuw voldoen aan uw verwachting of deze bij voorkeur zelfs overtreffen.

Industriële verplaatsdingen
Volledige ketens leunen op fabrieken met optimaal presterende productielijnen. Maar zelfs machines kunnen onmogelijk altijd onafgebroken draaien. Soms zorgt een verhuizing of onderhoud ervoor dat er delen van een productielijn verplaatst of vervangen moeten worden, waardoor deze tijdelijk niet op volle kracht kan presteren. De afgelopen jaren hebben wij er bij M.J. van Riel voor gezorgd dat dit precies is waar wij over beschikken. Alle kennis en uitrusting die nodig is om uw industriële verhuizingen en verplaatsingen tot in de kleinste details zorgvuldig te beheren, te plannen en uit te voeren hebben wij onder één dak. En dat betekent dat wij u in deze situaties altijd de grootst mogelijke doeltreffendheid kunnen garanderen.

Projectmanagement & Engineering
Wanneer er zwaar materiaal in beweging moet komen, dan is alleen een hijskraan of een trailer vaak niet voldoende. Meerdere expertises die met de grootst mogelijke zorg op elkaar worden afgestemd. Ook op dit gebied staan we voor u klaar met een volledig gespecialiseerd projectbureau.

‘Volledig ontzorgen, van A tot Z’
Het is een uitdrukking die u regelmatig voorbij hoort komen wanneer u bij ons over de vloer komt. En dat is niet voor niets. Want het overzien en controleren van elk detail dat komt kijken bij bijzonder transport, bij hijs- & hefklussen en bij industriële verplaatsingen is iets dat sinds onze oprichting in 1946 sterk in onze cultuur zit verweven.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Industriële verhuizingen Adres Zevenheuvelenweg 23
5048 AN Tilburg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)13 458 21 21 E-mailadres info@mjvanriel.nl Website www.mjvanriel.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.