Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Gemeente Amstelveen

Van begin tot eind, we pakken het samen aan in Amstelveen.

Door onze strategische ligging en stedelijke complexiteit liggen er veel kansen. Elk project pakken we dan ook met beide handen aan. Groot, klein, complex of uitdagend: we pakken het op én pakken door. We stropen onze mouwen op, springen in het diepe en gaan er tegenaan. We zijn ervan overtuigd: met ons team, onze aanpak en onze kwaliteiten kunnen we alles aan.

De afdelingen Projecten en Advies en Stedelijke Ontwikkeling zijn verantwoordelijk voor ambitieuze projecten. Geen dag is hetzelfde voor onze professionals.

De afdeling Stedelijke Ontwikkeling maakt van Amstelveen de beste stad om in te wonen, te werken én te leven. Bijvoorbeeld door kantoren in studentenwoningen te transformeren en in contact te staan met onze ondernemers. Door te zorgen voor een schonere lucht, maar ook door te anticiperen op de Omgevingswet en de dienstverlening aan burgers en bedrijven zo goed mogelijk te maken. We houden niet van micromanagement – bij ons ben jij de eigenaar van je eigen projecten. Wij werken hard, weten van aanpakken maar doen daarnaast natuurlijk ook regelmatig leuke dingen met elkaar.

De afdeling Projecten en Advies is verantwoordelijk van het beleid en het uitvoeren van projecten in de openbare ruimte en ons vastgoed. Samen met ruim 100 collega’s stellen we plannen op voor het onderhoud van de wegen, parken, riolen en alle andere gemeentelijk eigendommen in de openbare ruimte. In onze afdeling vind je vakspecialisten op het gebied van verkeer en verkeerstechnische installaties, bouwkunde, civiele techniek en groen. Naast het beleid en advies zijn we ook een ingenieursbureau; onze projectteams werken vol enthousiasme aan het onderhoud van de openbare ruimte en ons vastgoed. Dit doen ze door het onderhouden en aanleggen van bijvoorbeeld wegen, parken, wijkinrichting, buurtcentra en scholen.

Pak ’t aan in Amstelveen!

https://aanpakkeninamstelveen.nl

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Gemeente Adres Laan Nieuwer-Amstel 1
1182 JR Amstelveen
Nederland
Telefoonnummer 020-540 49 11 E-mailadres nextstep@amstelveen.nl Website aanpakkeninamstelveen.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.