Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

DL Plastics

DL PLASTICS B.V. (v/h De Lange Plastic Linings) is een familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar een belangrijke speler op de wereldmarkt is op het gebied van het verwerken en monteren van flexibele folies. DL PLASTICS B.V. onderscheidt zich door haar vakkennis, flexibele instelling en natuurlijk om haar nuchtere Friese mentaliteit. Over de hele wereld hebben onze specialisten vele werken mogen realiseren voor grote nationale en internationale bedrijven.

Drinkwater
De huidige en aankomende regelgevingen verplichten dat alles wat in aanraking komt met drinkwater gecertificeerd veilig moet zijn. Er mogen dus gegarandeerd geen giftige toxische uitlatingen van het materiaal in aanraking komen met het water. Dat het drinkwater gegarandeerd vrij moet zijn van giftige stoffen is een logische maar ook wettelijke verplichting.
Lees meer

Food Grade
Doordat de aankomende regelgevingen verplichten dat alles wat in aanraking komt met voedingsmiddelen gecertificeerd voedsel veilig moet zijn. Er mogen dus gegarandeerd geen giftige toxische uitlatingen van het materiaal in aanraking komen met het voedsel. Van de verpakking van het zaadje van een plant, tot de verpakking in de supermarkt moet voedselveilig zijn.
Lees meer

Betonbescherming
DL PLASTICS B.V. levert en monteert diverse kunststof materialen voor betonbescherming in o.a. rioolgemalen, riool- en afvalwaterzuiveringsinstallaties (RWZI’s, AWZI’s en industriële zuiveringen), rioleringsbuizen, biogasinstallaties silo’s en kelders.
Lees meer

Tankliners
Om de waterdichtheid van de silo’s te garanderen worden deze aan de binnenzijde voorzien van een tankliner. Liners worden in eigen fabriek, door gecertificeerde specialisten, op iedere gewenste afmeting in model geconfectioneerd.
Lees meer

Bassins
Met behulp van de nieuwste lastechnieken worden door gecertificeerde vakmensen in een eigen fabriek jaarlijks duizenden liners voor wateropslag tanks en silo’s en honderden foliezeilen voor afdichting van waterbassins geconfectioneerd.
Lees meer

Petrochemie
Voor diverse opdrachtgevers uit de olie- en petrochemische industrie levert en installeert DL PLASTICS B.V. op diverse locaties verspreid over de gehele wereld, kunststoffen voor vloeistofdichte onder afdichting t.b.v. opslagtanks, olietanks en tankparken.
Lees meer

Spuitlining
DLPHS Lining. Dit materiaal is uitermate geschikt voor bestaande en deels aangetaste betonconstructies. DLPHS Lining is een blijvend flexibele kunststof betonbescherming die met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde machine door onze specialisten op locatie wordt aangebracht.
Lees meer

DelafloaT
Een DELAFLOAT wordt geconfectioneerd van een zeer hoge kwaliteit polyolefine materiaal. Het materiaal bestaat uit twee lagen ( een laag wit gekleurd ) met daartussen kleine met lucht gevulde ruimtes die zorgen voor het hoge drijfvermogen.
Lees meer

algemene informatie

Services Flexibele folies Adres De Wissel 15
9076 PT St. Annaparochie
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)518 409700 E-mailadres info@delangeplastics.nl Website dlplastics.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.