Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Brigade Electronics

Brigade Electronics is gespecialiseerd in voertuig veiligheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Engelse South Darenth en Brigade heeft dochterondernemingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen de VS, Canada, alsmede samenwerking met meer dan 50 gespecialiseerde disbributeurs over de hele wereld.

Onze missie is het besparen van levens en hiervoor leveren wij een ruim assortiment aan producten dat de zowel de bestuurder, als kwetsbare weggebruikers beschermt. Wij leveren traditionele camera- en monitorsystemen, geavanceerde 360 graden rond systemen, ultrasone en radar detectiesystemen, mobiele opname apparatuur en alarmen.

Brigade staat aan de top waar het gaat om veiligheid van bedrijfsvoertuigen en machines. Hoewel onze producten kunnen worden geëvenaard, kunnen onze toewijding aan voertuigveiligheid, ons assortiment van vertrouwde en betrouwbare producten en ons toegewijde team van deskundigen niet worden overtroffen. Wij investeren niet alleen in technologie, maar ook in mensen. Iedereen bij Brigade begrijpt de levensbelangrijke betekenis van de producten en diensten die wij leveren en het belang van voortreffelijk werkende systemen, die zelfs in de meest ongunstige omstandigheden functioneren.

Brigade staat voor een uitstekende kwaliteits-/prijsverhouding en al onze producten worden aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen voor ze op de markt komen. Opgericht in 1976 als éénmanszaak, werken er momenteel meer dan 200 werknemers en mag Brigade zich terecht een speler van formaat noemen!

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Veiligheidssystemen Adres Ambachtstraat 8
7587 BW De Lutte
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)541 531801 E-mailadres info@brigade-electronics.nl Website brigade-electronics.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.