Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

BauWatch

Tijdelijke beveiliging, veiligheid en compliance onder één dak

We zijn te herkennen aan het groene licht op al die bouwplaatsen. Maar we doen meer dan dat: met onze oplossingen bewaken wij de voortgang van jouw project! Je hebt immers een project te realiseren dat op tijd én binnen budget af moet zijn. Dus je wilt dóór, zonder vertraging en gedoe door zaken als diefstal, fraude of vandalisme. Met de zekerheid dat de veiligheid van jouw collega’s op de locatie is gewaarborgd en met respect voor wet- en regelgeving. Alles bij elkaar een hele opgave? Niet als je kiest voor een ervaren partij als BauWatch, want wij regelen alles snel en nemen je alle zorgen uit handen.

Tijdelijke Beveiliging
Jaarlijks veroorzaken inbraak en vandalisme voor miljoenen euro’s schade. Door te zorgen dat jouw bouwplaats of terrein goed beveiligd is, voorkom je dergelijke schade. En dat geeft een veilig en gerust gevoel.

Voor o.a. bouwplaatsbeveiliging, gebouwbeveiliging, terreinbewaking of test- en vaccinatiestraten maakt BauWatch gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem. De bewakingsbeelden van bijvoorbeeld onze Greenlight, Solar of Thermal worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door onze eigen C24 meldkamer en dat betekent dat wij snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Langdurige beveiliging
Bij langdurige projecten is een vast bewakings- en beveiligingssysteem vaak rendabeler dan het gebruik van een tijdelijke oplossing. Dat vraagt om maatwerk. BauWatch regelt het snel en geheel volgens de eisen van de verzekeraar. Met een semipermanent bewakingssysteem van BauWatch worden bouwplaatsen, zonneparken, windparken, hoogspanningscentrales en andere terreinen van welke omvang dan ook maanden tot zelfs jaren doeltreffend bewaakt.

Veiligheid
Een veilige werkomgeving is voor arbeidskrachten essentieel om hun werk goed uit te voeren. Zeker in de bouw, want waar met zware materialen, op hoogte en met machines wordt gewerkt, zijn nu eenmaal risico’s. Geen bouwplaats is gelijk, dus hoe waarborg je te allen tijde de veiligheid van je arbeidskrachten? Door bescherming goed te regelen en daar biedt BauWatch de juiste oplossingen voor.

Met Bauwatch Safety Check-in garandeer je dat alleen geïnstrueerde werknemers zich op de bouwplaats bevinden, waarmee je de veiligheid op de bouwplaats vergroot. Iedereen ontvangt dezelfde eenduidige instructies en weet dus op dezelfde manier te handelen.

Snel handelen en hulp inschakelen bij calamiteiten is essentieel om schade te voorkomen of te beperken. BauWatch Protect is een persoonsalarmeringssysteem waarmee werknemers met een druk op de knop alarm kunnen slaan. Waar en wanneer dan ook. Het alarmeringssysteem staat in direct contact met de meldkamer, waardoor de juiste hulp snel wordt ingeschakeld.

Preventie omvat veel facetten, waaronder ook alarm- en ontruimingssystemen bij brand of andere calamiteiten. Verzeker je van een snelle alarmering met het draadloos brand- en ontruimingssysteem WES van BauWatch.

Compliance
Op de hoogte zijn van én voldoen aan de wet- en regelgeving in de bouw. Dat is vaak een hele uitdaging. Hoe fijn is het als deze zorg uit handen wordt genomen? Bij een bouwproject zijn vaak veel verschillende mensen betrokken. Met
Bouwplaats Check-in weet je altijd wie er voor jou werkt en wanneer, maar ook of ze aan de wettelijke eisen voldoen. BauWatch biedt efficiënte oplossingen voor aanwezigheidsregistratie met BauWatch Checkpoint, toegangscontrole en arbeidskrachtenregistratie. De gegevens worden feilloos gedocumenteerd en zijn op elk moment opvraagbaar. Zo ben je altijd goed voorbereid op eventuele controles en voorkom je hoge boetes.

Ook hebben wij compliance-oplossingen die het mogelijk maken eenvoudig je logistieke processen te optimaliseren en te voldoen aan de lokale verkeersregels en milieuvoorschriften. Door je CO2-emissie te registreren maak je de uitstoot inzichtelijk. Deze informatie vormt het uitgangspunt om eventuele reductiedoelstellingen op te baseren. Met BauWatch Ilips is dit eenvoudig te realiseren. Verantwoord ondernemen met oog op de toekomst. Het logistieke bouwproces optimaliseren levert ook nog eens financieel voordeel op en zorgt ervoor dat de aannemer zich aan de scherpe tijdsplanning kan houden.

Optimale kwaliteit en zekerheid
BauWatch en onze toezichtcentrale C24 zijn allebei KIWA-gecertificeerd. De kwaliteit in het gehele beveiligingsproces is dus gegarandeerd. Deze kwaliteitswaarborg geeft jou als klant zekerheid, maar dit is niet het enige voordeel van de certificering. Een door BauWatch beveiligde bouwplaats kan je namelijk korting opleveren in het eigen risico en premie voor jouw CAR-verzekering.

Neem contact met ons op voor een passende totaaloplossing voor jouw vraagstuk en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bewaking Adres Koperslagerstraat 3
9403 VM Assen
Nederland
Telefoonnummer 088-1181818 E-mailadres info-NL@bauwatch.com Website BauWatch

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.