Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Alara-Lukagro

Alara-Lukagro is gespecialiseerd in geluidsbeheersing. Wij bieden oplossingen voor geluidsbeheersing op verschillende schaalniveaus en in alle sectoren. Het is gemakkelijk om geluid te maken. Maar probeer eens om stilte te creëren.

In onze productiefaciliteit van circa 26.500 m2, gelegen in Groot Ammers, produceren we hoogwaardige geluidsisolerende producten zoals geluidwerende deuren, akoestische omkastingen, geluidwerende wanden, roosters en geluiddempers. Gebaseerd op de wensen en behoeften van hun klanten.

Onze expertise vormt de basis van onze innovaties op het gebied van geluidsbeheersing. Door de jaren heen hebben we uitgebreide theoretische en praktische kennis opgedaan. Door continu te investeren in kennis kunnen wij steeds meer innovatieve oplossingen ontwikkelen die nóg stiller, veelzijdiger, beter of duurzamer zijn.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services ConsultantAdvies & OntwerpInfraAdviesbureauINFRA oplossingenGeluidsisolatieGeluidsreducerende maatregelenAkoestiekGeluidsisolerende deurenSchermdeurenVluchtweg Adres Huijgensweg 3
2964 LL Groot-Ammers
Nederland
Telefoonnummer 0184 – 661700 E-mailadres info@alara-lukagro.com Website alara-lukagro.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.