Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Innovatieve oplossingen voor alle huisvestingsproblemen: Algeco weet raad!

Innovatieve oplossingen voor alle huisvestingsproblemen: Algeco weet raad!

Een breed aanbod: van kantoorunits tot schottenketen

Algeco is sinds de jaren ’50 expert op het gebied van modulaire huisvestigingsoplossingen. Het is niet voor niets dat ze marktleider zijn in modulaire huisvestigingsoplossingen in Europa.

Het inrichten van een bouwterrein is dagelijks werk voor Algeco. Van eenvoudige bouwketen tot complete kantoorunits met kantine en sanitair. Het resultaat? Een mooi, flexibel en efficiënt onderkomen, afgestemd op uw eisen en budget.

Vanuit haar expertise en een uitgebreid productgamma timmert Algeco hard aan de weg in veel verschillende branches. Andreas Zonnenberg, directeur Algeco Bouw & Winkels, vertelt: “We bieden onderdak aan de bouw, industrie, onderwijs, kantoorhuisvesting, retail en evenementen. Op dit moment staan op de bouwplaatsen van vele grote en kleine bouwprojecten wel één of meer van onze units of schottenketen. Denk aan grote projecten, zoals de bouw van een nieuwe zeesluis, de renovatie van een tunnel of een grote woontoren. En dat kan van alles zijn: bouwketen, schaftwagens, sanitair-units, combi- en/of opslagcontainers, schottenketen, Romneyloodsen of varianthallen. Soms wel voor 1.000 mensen. Maar ook MKB-bedrijven maken gebruik van onze units. Zelfs een zzp’er kan voor een grote schilderklus beschikken over bijvoorbeeld een mooie schaftwagen, inclusief sanitair. Wilt u uw merk ook ter plaatse promoten? Ook dat is mogelijk! Geef uw tijdelijke huisvesting een persoonlijk tintje met onze decoratie- en beletteringsopties!

De nieuwe Fire-X units van Algeco: voor meer veiligheid en comfort!

Algeco introduceert de nieuwste innovatie op het gebied van tijdelijke huisvesting: de Fire-X units. Deze brandwerende units zijn ontworpen met het oog op veiligheid en comfort. Voorzien van hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge brandwerendheidseisen. De Fire-X units bieden niet alleen bescherming tegen brand, maar ook een modern design, verbeterde akoestiek en energiezuinige LED-verlichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.