Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Extreme omstandigheden vragen om extreme oplossingen
De PantserPlaat staat zijn mannetje, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Extreme omstandigheden vragen om extreme oplossingen

Met trots introduceert Zwaagstra Beton de PantserPlaat, de nieuwe zware constructieve betonplaat voor de infrasector. De PantserPlaat staat zijn mannetje, ook in de meest extreme omstandigheden.

Zwaagstra’s PantserPlaten zijn 14, 16 of 20 centimeter dik, 2 bij 2 meter groot en voorzien van maximale wapening. Ze zijn bestand tegen de zwaarste voertuigen, zoals hijskranen, rupsvoertuigen, diepladers, bulldozers, graafmachines, betonpompen, offroad-dumptrucks en tunnelboormachines. Daarmee zorgen de PantserPlaten ervoor dat het werk altijd door kan gaan, ook in situaties die buitensporige eisen stellen aan belasting en draagvlak.

Duurzaam, veilig en onderhoudsarm

Duurzaamheid en sterkte zijn de grootste pluspunten van de PantserPlaten. De extra zware PantserPlaten zijn bestand tegen slijtage, weersinvloeden en zware mechanische belastingen. Dit is vooral belangrijk in de grond-, weg- en waterbouwsector waar veel intensief verkeer plaatsvindt. Zwaagstra’s PantserPlaten zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ze kunnen dienen als vloerplaten in opslagruimtes en loodsen, als verharding voor wegen, opritten en parkeerplaatsen en als basis voor zware machines.

Dankzij de maximale wapening zorgt de PantserPlaat ervoor dat het werk altijd door kan gaan.

De PantserPlaat is niet alleen erg sterk, maar ook enorm stabiel, wat cruciaal is voor veilige en betrouwbare infrastructurele constructies. De platen hebben bovendien een vlak en stabiel oppervlak, waarmee de veiligheid nog eens wordt vergroot. Het risico op oneffenheden of verzakkingen is minimaal, wat van essentieel belang is in de infrasector waar verkeersveiligheid een belangrijke rol speelt. Het gladde oppervlak maakt de platen bovendien onderhoudsarm. Ze zijn bestand tegen corrosie, rotting en aantasting door ongedierte, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Secundaire grondstoffen

Voor de productie van de PantserPlaten maakt Zwaagstra Beton gebruik van duurzame, secundaire grondstoffen, zoals ECO-granulaat, -zand en -filler. Deze producten komen beschikbaar door de recycling van teerhoudend asfalt, waarbij door middel van thermische reiniging de teer uit het asfalt wordt verwijderd. De oorspronkelijke grondstoffen van asfalt, exclusief teer, worden aangewend voor de PantserPlaten en andere betonproducten van Zwaagstra Beton. Recycling in optima forma!

De PantserPlaten van Zwaagstra Beton bieden draagvlak voor ondernemers die hoge eisen stellen aan belasting en draagvlak. Neemt contact op met Zwaagstra Beton om uw project met behulp van PantserPlaten van draagvlak te voorzien.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.