Strukton Civiel

Nederland is een land van reizen en vervoeren. De behoefte aan mobiliteit is groot, maar de wegen worden steeds voller en de steden slibben dicht. We staan met z’n allen voor de grote uitdaging om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Dat is een pittige opgave die niemand alleen kan doen.

Onze klanten hebben met die complexe vraagstukken te maken. Wij begrijpen dat zij niet alleen een brug, een weg of een fietspad nodig hebben, maar dat hun behoefte ‘bereikbaarheid’, ‘geen overlast’ of ‘minimaal onderhoud’ is, met aandacht voor duurzaamheid en circulariteit.

Strukton Civiel wil graag de sterke partner zijn die onze klanten nodig hebben. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

 Strukton Civiel, een sterk bedrijf

Met veel vakkennis en daadkracht werkt Strukton Civiel aan een beter Nederland. Dit doen we door technisch hoogwaardige infrastructuuroplossingen te bedenken, te bouwen, te beheren en te onderhouden. Maatschappelijke ontwikkelingen en eigen gedrevenheid stimuleren ons continu in beweging te zijn. We innoveren om tot nog betere, efficiëntere en duurzamere oplossingen te komen.

Dit doen we vanuit onze regio’s Noord & Oost, West en Zuid en het landelijke Strukton Civiel Projecten met sterk projectmanagement en grote regionale betrokkenheid. Onze centrale organisatie en de productbedrijven Van Rens mobiliteit, Terracon, Unihorn, GBN, Strukton Prefab Beton, Strukton Milieutechniek, Strukton Infratechnieken en Molhoek-CCT dragen hieraan hun expertise bij.

Strukton Civiel

Vestiging A: Strukton Civiel en Strukton Civiel Projecten
Bezoekadres:
Westkanaaldijk 2
3542 DA Utrecht
Vestiging B: Strukton Civiel Noord & Oost
Bezoekadres:
Kelvinstraat 1
7575 AS Oldenzaal
Vestiging C: Strukton Civiel West
Bezoekadres:
Scharwoude 9
1634 EA Scharwoude
Vestiging D: Strukton Civiel Zuid
Bezoekadres:
Rat Verleghstraat 120
4815 PT Breda
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht
      [titel] => Strukton Civiel en Strukton Civiel Projecten
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Kelvinstraat 1, 7575 AS Oldenzaal
      [titel] => Strukton Civiel Noord & Oost
      [nr] => B
    )

  [2] => Array
    (
      [adres] => Scharwoude 9, 1634 EA Scharwoude
      [titel] => Strukton Civiel West 
      [nr] => C
    )

  [3] => Array
    (
      [adres] => Rat Verleghstraat 120, 4815 PT Breda
      [titel] => Strukton Civiel Zuid 
      [nr] => D
    )

)