Ritchie Bros.

Welkom bij Ritchie Bros.

Opgericht in 1958, Ritchie Bros. is ’s werelds grootste verkoper van gebruikt materieel. Het oorspronkelijk Canadese veilinghuis ging in 2017 samen met online materieelveiler IronPlanet, om klanten een beter en uitgebreider pakket van diensten rondom materieelkoop en -verkoop aan te bieden. Het gecombineerde bedrijf biedt drie kanalen die het verkopen en kopen vergemakkelijken; Ritchie Bros. Auctioneers veilingen zonder vastgestelde prijzen op locatie, IronPlanet’s maandelijkse online veilingen en Marketplace-E, een 24-uurs online marktplaats waar kopers direct kunnen kopen of een bod kunnen doen.

Of bedrijven nu nieuw zijn bij Ritchie Bros. of al jaren samenwerken, ze krijgen dezelfde persoonlijke en individuele klantenservice. Men profiteert van de branchekennis van ruim 2000 medewerkers, het krachtige multi-channel platform en internationale bereik van zowel aanbod en kopers.

Ook in Nederland werken er veel bedrijven in de bouwsector met Ritchie Bros. samen om materieel te kopen en verkopen. Met de drie verkoopkanalen van Ritchie Bros. kunnen meer behoeften van klanten worden bediend. Zo is het bijvoorbeeld naast de live veilingen op locatie ook mogelijk om vanaf eigen locatie en met een minimumprijs te verkopen. Dit alles op eenvoudige wijze, een internationaal koperspubliek en aantoonbare resultaten.

Sinds 1987 houdt Ritchie Bros. grootschalige materieelveilingen in Nederland. Vijf keer per jaar vindt er in Moerdijk (Noord-Brabant) een meerdaagse veiling plaats waar honderden bieders deelnemen, zowel op locatie en online, om op een gevarieerd aanbod van materieel mee te bieden.  Er is telkens weer ruime keuze van gebruikte en ongebruikte bouwmachines, trucks, tractoren, kranen, hoogwerkers en veel meer, van allerlei merken en voor allerlei budgetten. Bij deze live veilingen op locatie worden alle items op de veilingdagen zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen verkocht aan de hoogste bieders. Dit zorgt voor een zeer efficiënte en transparante methode. De veilingen zijn openbaar, dus iedereen is welkom om te komen kijken.

Meer weten over kopen en verkopen bij Ritchie Bros.? Kijk op www.rbauction.nl of neem contact op met Iris van der Hout +31.168.392.200

Ritchie Bros.

Ritchie Bros Auctioneers BV
Bezoekadres:
Mark S. Clarkelaan 21
4761 RK Zevenbergen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Mark S. Clarkelaan 21, 4761 RK Zevenbergen
      [titel] => Ritchie Bros Auctioneers BV
      [nr] => A
    )

)