Retro Bridge Nederland

De Retro Bridge Groep is één van Europa’ s toonaangevende en leidende modulaire brugsysteem leveranciers. Ze heeft in diverse Europese landen vertegenwoordigingen; Nederland, Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Vanuit deze vestigingen bereiken wij eveneens de rest van de wereld.

Wij zijn leveranciers van efficiënte nood-, tijdelijke en permanente brug oplossingen voor klanten over de hele wereld. Onze systemen voldoen allemaal aan de huidige richtlijnen en normen.

Goede oplossingen, exceptionele service;

Met meer dan 12.500 ton modern brugmateriaal en aanverwante onderdelen, beschikbaar voor de verhuur en/of verkoop van een oneindig evaluerende product gamma, worden onze snel monteerbare modulaire brug systemen gekozen door klanten over heel Europa:

Onze tijdelijke bruggen worden gebruikt in elk type weg van een drukke snelweg, een brug in het hart van een stad, een toegang naar een bouwplaats voor zwaar verkeer tot een overspanning in een landelijke omgeving.

* Nood bruggen voor landen die belaagd worden door natuurrampen.
* Tijdelijke spoorweg bruggen.
* Flyovers en overgangen voor congestie verlichtende infrastructurele opwaarderingen.
* Voetgangers- en fietsbruggen of bruggen voor kabels en leidingen.
* Roll-on roll-off facilities voor (zee)havens.
* Drijvende bruggen en andere aanverwante constructies.

Door voor Retro Bridge te kiezen, wordt uw ongerustheid weggenomen en staat u in het middelpunt van onze belangstelling. U kunt kiezen uit hoogstaande oplossingen, die worden gegarandeerd door een hoge kwaliteit en customer service.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij zien er naar uit u van dienst te zijn.

Retro Bridge Nederland

Bezoekadres:
Bruistensingel 120
5232 AC 's-Hertogenbosch
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Bruistensingel 120, 5232 AC 's-Hertogenbosch
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Retro Bridge Nederland

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Retro Bridge Nederland. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.