Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.

Organisatie en bestuur
Pels Rijcken behoort tot de top 10 van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Vanuit het kantoor in Den Haag zetten ruim 300 professionals zich in voor optimale service- en dienstverlening. Tot de 35 partners behoort ook de landsadvocaat.

Organisatie
Pels Rijcken biedt hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten. Daartoe behoren van oudsher de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Rechtsgebieden
Passie voor kwaliteit en inhoud, dat is wat ons onderscheidt.

De advocaten en notarissen van Pels Rijcken zien het als een intellectuele uitdaging om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Gezamenlijk maken zij dat Pels Rijcken een bron van inzicht is op tal van rechtsgebieden. Deze expertise benutten zij zowel in de publieke als de private sector.

Specialismen
Juridisch maatwerk vereist specialisatie. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken behoren tot de top van hun beroepsgroep in Nederland. Zij zijn dé specialisten op hun respectievelijke vakgebieden. Samen bundelen ze hun kennis tot brede juridische expertise voor hun cliënten

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.
Postadres:
Postbus 11756
2502 AT Den Haag
Array
(
)
Van Oord