Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

WSP

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op 10 locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.

Nederland is rijk aan verschillende infrastructuren. Een optimale inpassing van een toekomstbestendige infrastructuur is van vitaal belang om ons ook in de toekomst veilig en comfortabel te kunnen verplaatsen over weg, spoor en water. Wij ontwerpen en engineeren slimme ondergrondse en bovengrondse infrastructuur in landelijke, stedelijke en waterrijke omgevingen. Onze experts combineren technische ontwerpdisciplines met een brede expertise op gebied van bodem, waterbeheer, waterveiligheid, energie, natuur en milieu om de duurzame ontwikkeling van het Nederlandse landschap kwalitatief ijzersterk vorm te geven of te reconstrueren.

Meer weten?

Bezoek onze website voor meer informatie over onze werkwijze, referenties en contactpersonen. Op vacature.wsp.com vind je meer informatie over carrièremogelijkheden bij WSP.

wsp.com/nl-nl

vacature.wsp.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Advies & Ontwerp Adres Tramsingel 2
4814 AB Breda
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 9102000 E-mailadres nl.info@wsp.com Website wsp.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.