Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

VRS NEXT

De activiteiten van VRS NEXT zijn volledig toegespitst op het ontwikkelen, exploiteren en onderhouden van een hypermodern geodetisch referentienetwerk voor hoog nauwkeurige plaats- en positiebepaling op basis van RTK GNSS technologie voor professionele toepassingen, waaronder landmeetkunde, maatvoering, 3D machinebesturing, precisielandbouw en de inzet van drones voor mapping en inspecties. Door gebruik te maken van het VRS NEXT netwerk kunt u 365 dagen per jaar vertrouwen op een homogene en herhaalbare nauwkeurigheid, inclusief GPS, GLONASS, GALILEO en BEIDOU-correcties.

ABSOLUTE NAUWKEURIGHEID

Alle GNSS-referentiestations zijn door het Kadaster gecertificeerd en gelijkmatig verspreid over het gehele dekkingsgebied. U kunt rekenen op herhaalbare, centimeter nauwkeurigheid.

MAXIMALE BESCHIKBAARHEID

Om 365 dagen per jaar, 24 uur per dag ononderbroken connectiviteit te kunnen garanderen is de netwerkinfrastructuur met meervoudige redundantie opgezet.

GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU

Als eerste fijnmazige GNSS RTK netwerk ter wereld, gebaseerd op de GNSMART2 technologie van Geo++, leveren wij GPS, GLONASS, GALILEO en BEIDOU-correcties voor de allerbeste resultaten.

VOLLEDIG MERKONAFHANKELIJK

VRS NEXT is volledig merkonafhankelijk.  U kunt met iedere GNSS-ontvanger, voorzien van een GPRS/UMTS/HSDPA/3G/4G modem en NTRIP ondersteuning gebruik maken van het netwerk.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services ServiceproviderNetwerk RTK Adres Vermogenweg 107
3641 SR Mijdrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 85 130 85 87 E-mailadres [email protected] Website vrsnext.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.