Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

VRM Verhuur Reinigingsmaterieel

Beste lezers,

Hieronder een stukje van twee BV’s die elkaar in haar werkzaamheid versterken met betrekking tot Circulair denken en handelen.

VRM BV stelt zich, mede ten doel, als specialistische verhuurder van reinigingsvoertuigen, haar steentje bij te dragen aan een flexibele overgang naar  een emissie vrije samenleving.

Voor haar vakgebied kan VRM BV op flexibele wijze de overheden en gebruikers van deze voertuigen gedurende deze overgangsfase naar zer0-emissie voertuigen faciliteren.

Verschillende overheden stellen zich zeer ambitieus op voor het bereiken van zer0-emissie zones.

VRM BV denkt daarom mee in oplossingen. Door inhuur van onze vloot behoeft u geen voertuigen op uw budget aan te schaffen, die op korte termijn worden vervangen door zer0-emissie voertuigen.

Deze “besparing” kan worden omgebogen naar de aanschaf van zer0-emissie voertuigen, waardoor de doelstelling efficiënter en sneller kan worden bereikt

VRM biedt naast flexibele inzet van het wagenpark, daarom  ook zicht op een snellere transitie naar een uitstootvrij Nederland. Circulariteit…. wij delen graag met u de ervaringen

Voorts stelt HSTC BV, de zuster van VRM, zich ten doel de voertuigen die terugkomen uit de markt te hergebruiken. HSTC BV zoekt daarom steeds samenwerking met ondernemingen, die deze doelstellingen ook door feitelijk handelen nastreven.

 

algemene informatie

Services Reinigingsmaterieel Adres Boonsweg 109
3274 LH Heinenoord
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)78 6106081 E-mailadres [email protected] Website vrm.nu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.