Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Daarmee zijn we toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers creatieve en innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken.

Voorbij Funderingstechniek maakt onderdeel uit van TBI. Sinds 2008 valt Voorbij onder TBI Infra, samen met andere zusterbedrijven die opereren in de infrasector. Voorbij Funderingstechniek kent twee locaties: Amsterdam en Nederweert. Onder Voorbij Funderingstechniek valt dochteronderneming Voton, onze eigen palenfabriek. Ook hebben wij onze eigen technische dienst, die ons helpt de klant sneller en beter van dienst te kunnen zijn.

Dat Voorbij Funderingstechniek van oorsprong een familiebedrijf was, is nog steeds te merken in de bedrijfscultuur. Deze kenmerkt zich in een informele werksfeer waarbij iedereen in korte lijnen met elkaar samenwerkt. Onze medewerkers zijn betrokken bij de organisatie en er heerst een no-nonsense cultuur. Wij werken uitsluitend via onze TOVF-filosofie, wat staat voor: Trots op Veilig Funderen. Deze filosofie is gelinkt aan één van onze kernwaarden ‘Veiligheid’. Voorbij Funderingstechniek streeft zes kernwaarden na:

Onze veelzijdigheid aan technieken is iets waar wij trots op zijn. Wij bieden o.a. de volgende technieken aan:

• Verschillende paalsystemen: prefab betonpalen, vibro (combinatie)palen
• Verdringende Schroefpalen
Stalen damwanden en grote diameter open buispalen
Foliewanden
Combiwanden
• Paalmatrasconstructies
• Kofferdamconstructies
• Bouwkuipen incl. stempelingen en verankeringen
Voton ankerpalen
• MV trekpalen
• Engineering van draagvermogen en kerende constructies

Wij leveren totaaloplossingen, van het meelopen in een tenderteam tot het ontwerpen en de engineering van funderingstechnieken. Om de klant beter te kunnen bedienen, sluit Voorbij Funderingstechniek graag in een vroeg stadium aan in het ontwerpproces. Door eerder in het traject aan te sluiten kan er gericht worden meegedacht met de klant en kan het resultaat worden geoptimaliseerd.

Wil je meer weten over Voorbij Funderingstechniek? Kijk dan op de website

algemene informatie

Services Funderingswerken Adres Siciliëweg 61
1045 AX Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)20 4077100 E-mailadres [email protected] Website voorbijfunderingstechniek.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.