Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

VanMeijel Automatisering BV

Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap XE. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet. Tegenwoordig gaan de technologische ontwikkelingen in sneltreinvaart.  En bouwen is al complex genoeg. Wij zijn VanMeijel, en wij geloven dat bouwen simpeler kan.

VanMeijel is een nuchter familiebedrijf gevestigd in de polder. Samen met inmiddels meer dan 110 medewerkers ontwikkelen wij het digitale bouwplatform Metacom. Het platform bestaat uit twee onderdelen: Metacom+ en Metacom Online. Deze producten zorgen ervoor dat digitaal bouwen werkelijkheid wordt. Dagelijks worden meer dan 200 bedrijven én 10.000 gebruikers uit de infra, van klein tot groot, ondersteund met onze oplossingen.

Van A-Z geïntegreerd

Metacom+ biedt alle functionaliteit om jouw projecten, financiën, logistiek en onderhoud optimaal te ondersteunen. Metacom+ betekent één centrale plaats voor alle bedrijfs- en projectinformatie. Omdat alle onderdelen op het platform met elkaar zijn geïntegreerd, beschik je altijd over actuele cijfers. De calculatie, planning en projectbewaking zijn volledig op elkaar afgestemd. En het is zelfs mogelijk om op basis van een 3D-model berekeningen te maken. Met de Metacom Essentials variant is er bovendien een oplossing voor de MKB bedrijven in de infra beschikbaar.

Digitaal tot op de bouwplaats

Metacom Online is hét cloud platform voor procesinnovaties. Alle denkbare registraties op de bouwplaats en kantoor kunnen vanaf elk apparaat gedigitaliseerd worden. Werkprocessen zoals: urenregistratie, meerwerk, werkbonnen en inkoopprocessen zijn hiermee snel en flexibel te digitaliseren en beschikbaar via een app. Naast de beschikbare packages waarmee je snel van start kan gaan, kun je met Metacom Online, een ‘Low-code platform’, zelf ook formulieren, apps en processen modelleren.  Zo kun je snel inspelen op veranderende wensen en eisen, zodat je altijd een perfecte ondersteuning voor de mensen buiten hebt!

Uw innovatiepartner

Met ruim dertig jaar ervaring in digitaal bouwen helpen wij bedrijven in de infra, bouw en industriële dienstverlening op weg naar efficiënt werken. Wij zijn uw innovatiepartner: samen gaan we op zoek naar de beste IT strategie. Uw processen optimaliseren: van de behoefte en planning tot en met de financiële afwikkeling. Dat is waar wij gelukkig van worden. Een volledig geautomatiseerd proces, zowel op kantoor als op de bouwplaats, is hiermee binnen handbereik.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Duit 8
8305 BB Emmeloord
Nederland
Telefoonnummer 0527 614 767 E-mailadres marketing@vanmeijel.nl Website vanmeijel.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht