Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Van ’t Hof

Van ’t Hof voor het professionele werk!

Van ’t Hof is een organisatie die bestaat uit meerdere bedrijven die voornamelijk de verkoop/verhuur van grote machines doet. Het bedrijf is eigenlijk ontstaan In 1997, toen besloot Filip van ’t Hof het heft in eigen hand te nemen. Het waren zware tijden en bij het bedrijf waar hij toen werkt, er was geen werk meer voor hem. Vastberaden werd een service bus aangeschaft om reparatie en onderhoud op locatie te kunnen verrichten.

Al snel kwam er bij hem de vraag of er een veegmachine was. ‘’Nee’’ roepen was geen optie voor Filip en zo is Van ’t Hof verder uitgegroeid tot wat het nu is. Meer dan 20 jaar verder hebben we ondertussen een verhuurvloot van ongeveer 55 machines en 20 man personeel variërend uit machinisten, monteurs en constructie bankwerkers. Daarnaast hebben we ook diversen specialisten in huis die perfect technische problemen kunnen oplossen.

Daarnaast staat Van ’t Hof voor korte lijntjes. Er zijn binnen de organisatie 3 aanspreek punten. Een werkplaats chef voor alle reparatie en onderhoud, een commercieel verantwoordelijke voor alle verkoop, verhuur of contracten en een administratieve verantwoordelijke voor alle planning  aan boord. Dit maakt het voor u makkelijk en wordt u niet een aantal keren doorverbonden.

Begin 2020 is Van ’t Hof importeur van HIDROMEK geworden. HIDROMEK is een merk met grondverzet machines. HIDROMEK word geproduceerd in Turkije en is nog een echt familiebedrijf, net als Van ’t Hof. Het bedrijf is begonnen in 1978 en heeft nu in totaal 1,4 miljoen m² aan industriegrond met fabrieken in zowel Turkije als ook in Thailand. Met ruim 100 landen in de wereld waar al HIDROMEK machines lopen staat de teller nu op meer dan 50.000 machines wereldwijd.

Onze voordelen:

  • Wij leveren de beste machines
  • Korte lijntjes;
  • Wij gaan voor kwaliteit;
  • Oplossingsgericht;

algemene informatie

Services Machines & MaterieelVerkoop / Verhuur

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.