Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Two2Tender

Two2tender.nl wil opdrachtnemers én opdrachtgevers versterken met inschrijvingen op maat en concrete aanbestedingen.

Als EMVI-engineer kennen wij zowel de praktische als de strategische aspecten van het aanbestedingsspel. Met Two2tender.nl bent u verzekerd van een duidelijke focus voor ieder project. Alles voor het beste eindresultaat!

Two2tender.nl combineert technische praktijkervaring met aanbestedingsexpertise. EMVI-engineering noemen we dat. Het resultaat? Een succesvolle aanbesteding dankzij een duidelijke focus op uw project. Het is de cruciale basis op weg naar een geslaagde uitvoering!

Waar Two2tender.nl voor staat? 

Focus
Focus op uw project, focus op het eindresultaat, focus op de beste manier van samenwerken.

Kwaliteit
Ieder project is uniek en ieder projectteam ook. Zowel in onze samenwerkingen met mkb-bedrijven als in onze opdrachten voor overheden richten wij ons op hoogwaardige kwaliteit.

Duidelijkheid
Bij Two2tender.nl houden we van duidelijkheid. Geen uurtje-factuurtje-consultancy maar no-nonsense-samenwerking. Transparante afspraken en prestatiegericht werken voor een vaste prijs. Zo houden we de focus op waar het echt om gaat: uw project.

Resultaat
Grond- weg- en waterbouwprojecten zijn onze specialiteit. Als EMVI-engineer is Two2tender.nl gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwaliteitsdocumenten voor EMVI- & BPKV-aanbestedingen. Wij gaan daarbij verder dan slechts het uitwerken of uitschrijven van de aangereikte informatie. Wij ontwikkelen een totaalaanpak.

It takes two 2 tender
Succesvolle samenwerkingen en mooie projecten opleveren: dat is waar wij voor gaan. Altijd onder het motto: it takes two 2 tender! Technische haalbaarheid is het uitgangspunt van deze aanpak. Op proactieve en kritische wijze vertalen we ieder technisch complex geheel naar eenvoudig te begrijpen tekst en visualisaties. Zo maken wij het verschil.

algemene informatie

Services EMVI-engineering Adres Theo Bosmanlaan 43
2355 DA Hoogmade
Nederland
Telefoonnummer 085 - 301 5 103 E-mailadres info@2tender.nl Website two2tender.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.