Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

TÜV NORD Nederland

TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke service provider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen al ruim 40 jaar veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. TÜV NORD Nederland is onderdeel van de internationale TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE).

In Nederland beoordelen we met zo’n 300 vakkundige mensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cyber-security aan de hand van meer dan 300 verschillende diensten. Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Of bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerkenkeuringen en training.

TÜV NORD Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en een benaderbare kantoororganisatie. De primaire eigenschap van onze dienstverlening is dat we aantoonbaar maken dat u aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Maar als het spreekwoord “Vreemde ogen dwingen” ergens van toepassing is, is het wel in ons vakgebied. We identificeren tijdens beoordelingen heel feitelijk risico’s en pijnpunten zodat we u ondersteunen in begrip en draagvlak voor verbetering. Zo helpen we u bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen we in de continuïteit van uw organisatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Inspecteren en Certificeren) Adres Ekkersrijt 4401
5692 DL Son en Breugel
Nederland
Telefoonnummer 0499-339533 E-mailadres inspecties@tuv-nord.com Website tuv.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.