Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Trelleborg Ridderkerk B.V.

Trelleborg Ridderkerk BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van industriële polymeerproducten. Deze producten worden toegepast in bouwprojecten, zoals tunnelbouw, wind energie, water infrastructuur, baggerindustrie, olie- en gasindustrie en geluids-, schok- en trillingsisolatie.

Al meer dan honderdveertig jaar is Trelleborg Ridderkerk BV toonaangevend op het gebied van technische rubberproducten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een specialisme, dat verder gaat dan het produceren van producten alleen.

De experts van Trelleborg Ridderkerk BV hebben de ervaring en know-how om specifieke problemen te analyseren en passende oplossingen te vinden. Naast een ruim programma van gestandaardiseerde producten, produceert Trelleborg Ridderkerk ook op klantenspecificatie. In dit geval werken opdrachtgever en de afdeling Engineering nauw samen aan het uiteindelijk productontwerp, dat zowel in grote series als stuksgewijs vervaardigd kan worden.

De expertise van Trelleborg Ridderkerk BV beperkt zich niet tot het vervaardigen van de diverse producten. Probleemoplossende hulp is een service die wij onze opdrachtgevers al jaren bieden. Onze engineeringsafdeling heeft de kennis en kunde in huis om oplossingen te genereren voor bijzondere constructieproblemen. Veelal wordt tot productie overgegaan nadat de geschiktheid van de oplossing middels een prototype is getoetst in eigen laboratorium of bij daartoe geëigende instituten.

Gebieden waarop Trelleborg Ridderkerk BV haar opdrachtgevers kan adviseren en oplossingen kan bieden zijn onder andere afdichtingen, elastische opleggingen, schok- en trillingsisolatie en andere technische disciplines. Door een aantal zelf ontwikkelde technische rekenprogramma’s kunnen wij snel en nauwkeurig reageren op al uw vragen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services EngineeringBruggen & TunnelsConsultantAdvies & OntwerpCiviele bouwer Adres Verlengde Kerkweg 15
2985AZ Ridderkerk
Nederland
Telefoonnummer 0180495555 Faxnummer 0180433080 E-mailadres marine_infra@trelleborg.com Website trelleborg.com/marine-and-infrastructure btw nummer NL001314543B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.