Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

TOBROCO-GIANT

TOBROCO-GIANT is sinds 2001 actief in het ontwikkelen en bouwen van de GIANT wielladers, telescoopladers, skidsteer laders, verreikers en aanbouwdelen. Dit jaar werd de mijlpaal van 25.000ste machine bereikt en de komende jaren zal het aantal flink toenemen. Dit heeft er alles mee te maken dat steeds meer klanten dagelijks de voordelen van GIANT-machines ervaren op het gebied van gebruiksgemak en multifunctionaliteit.

TOBROCO-GIANT biedt één van de breedste productportfolio’s in de industrie met in totaal 36 verschillende modellen met een gewicht tussen 750 tot 5.400 kg met motoren van 20 tot 76 pk.
Het aantal modellen zal in de loop van de jaren nog verder toenemen door de introductie van elektrische machines. In oktober 2019 zijn de eerste elektrische wielladers in productie gegaan en in de toekomst is het de bedoeling dat er van ieder model een elektrische variant beschikbaar komt.

De G2200E en G2200E X-TRA combineren het beste van beide werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De compacte wielladers zijn ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden. De G2200E modellen zijn standaard uitgerust met een 48V lithium-ion accu. Met twee afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving en 11,5 kW voor de werkhydrauliek, is er altijd voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. De G2200E heeft hefhoogte van 2,85 meter en een capaciteit van 1.650 kg. De G2200E X-TRA is er voor het zwarte werk en heeft een hefvermogen van 2.200 kg en een hefhoogte van 2.45 meter.

Het ontwikkelen en produceren van alle GIANT machines gebeurd in een ultramoderne fabriek in Oisterwijk (Nederland). Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste componenten zoals Kubota, Bosch Rexroth en Jungheinrich. Daarnaast wordt het netwerk van GIANT-dealers vanuit hier ondersteunt met trainingen, service en hoogwaardige onderdelen.

   

algemene informatie

Services Bouwmachines

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.