Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Theo Pouw Groep

Veelzijdige toeleverancier voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Een georganiseerd familiebedrijf, duurzaam werken voor volgende generaties en een goede sfeer kenmerken de Theo Pouw Groep.

In 1981 is de Theo Pouw begonnen met vijf vrachtwagens en acht medewerkers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een one stop shop met producten en diensten voor de bouw. Van primaire en secundaire bouwstoffen tot containertransport, van verhuur van kranen tot sloopwerkzaamheden en van grondwerken tot grondreiniging. Onze ruim 400 medewerkers zetten zich dagelijks volledig in voor onze klanten.

Duurzame toepassingen

Bij de Theo Pouw Groep vinden we het belangrijk om een omgeving te creëren die toegankelijk is voor generaties die na ons leven. Vanuit deze overtuiging loopt de Theo Pouw Groep altijd voorop op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds 1981 omarmen wij altijd duurzame toepassingen en nieuwe energiebesparingsmaatregelen. Het uitstoten van CO2 is onvermijdelijk, maar wij zien het als onze missie om de uitstoot zoveel mogelijk te beperken, onder andere door kranen en shovels vervangen voor groene varianten en eigen onderzoek te doen naar een 100% gerecycled product.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Toeleverancier Adres Isotopenweg 29
3542 AS Utrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)30 2425262 E-mailadres info@theopouw.nl Website theopouw.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.