Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Tensar International BV

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met het produceren, ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve en duurzame geokunststof constructies. Gedurende die periode zijn onze geogrids, geotextielen en systemen zorgvuldig maar ook uitvoerig getest door nationale overheden, vooraanstaande universiteiten en onafhankelijke laboratoria. Op basis van deze gedegen onderzoeken, en niet alleen op basis van laboratorium proeven, waarborgt en bewijst Tensar de prestaties van de oplossingen. Het gaat namelijk om de levensduur van een constructie en niet om producteigenschappen die daar niet of nauwelijks aan bijdragen.

Onze hoogwaardige oplossingen zijn overal ter wereld toegepast in talloze civieltechnische projecten (variërend van wegen, landingsbanen, aardebanen, opstelplaatsen voor kranen, spoorwegen, havens, huizen, knaagdierbescherming, versterking door graswapening, retail- en commerciële ontwikkelingen) tot toepassingen in mijnbouw en erosiepreventie in de waterbouw. Het gaat o.a. om funderingsstabilisatie met TriAx®, waarmee de belastbaarheid en levensduur van funderingsconstructies in verharde en onverharde wegen of opstelplaatsen wordt verbeterd. Maar denk ook aan het ontwerp en aanleg van kraanopstelplaatsen met TensarTech Stratum®, keermuren of steile taluds met verschillende hellingshoeken en asfaltlagen, die scheurremmend moeten worden gewapend en/of voorzien van spanningspreiding, voor een langere gebruiksduur.

Tensar Technology is erop gericht u te helpen (bouw)tijd te besparen, aanlegkosten terug te dringen en aanzienlijke milieutechnische voordelen te behalen met eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde constructieve problemen. We voorzien met onze ervaren design engineers in ontwerpen conform vigerende (internationale) richtlijnen en methoden. Door deze richtlijnen is het mogelijk betrouwbare constructies te berekenen en de verwachtingen van de opdrachtgevers te waarborgen. Daarvoor heeft Tensar voor bijna alle geotechnische ontwerpen een zogeheten Professional Indemnity, ofwel een ontwerpverzekering. Normaliter maken wij eerst een kosteloos advies/toepassingsvoorstel op basis van de vigerende richtlijnen, om te checken hoe een uiteindelijke constructie eruit zou komen te zien. Hiermee ontzorgen wij, mede ook door onze praktische kennis en ervaring, als partner binnen het ontwerpen onze klanten en tenderteams.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Weg- en waterbouw Adres Helftheuvelweg 47
5222 AV ’s-Hertogenbosch
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 624 19 16 Faxnummer +31(0)73 624 06 52 E-mailadres tensarinfo-nl@cmc.com Website tensar.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.