Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

TelliQ

Het langetermijn- en ontwikkeling succes van een bedrijf worden zelden bereikt door ingenieuze oplossingen, maar eerder door een cultuur van inclusiviteit en het hebben van medewerkers die elke dag van het jaar goed werk verrichten.

En dat is waar TelliQ u mee kan helpen. Wij kunnen u ondersteunen en helpen om uw werkdagen efficiënter te maken. Diensten die zo goed, natuurlijk en eenvoudig te gebruiken zijn dat u niet meer zonder kan.

Dus wat is onze doelgroep? Op de eerste plaats ondernemers voor wie voertuigen, machines en voorzieningen een belangrijk onderdeel van het bedrijf vormen.

Dankzij onze elektronische rit registratie, positionering, management systemen, werkorderbeheer en follow-up services voor de productie, hebben meer dan 2000 bedrijven, van Atlas Copco tot lokale vakmensen, een constant overzicht en controle over hun voertuigen, machines en faciliteiten. Ze kunnen hun middelen efficiënter gebruiken, de kosten verlagen, tijd besparen en de winstgevendheid verhogen.

Het hoofdkantoor van TelliQ ligt in Arboga. Onze klanten zijn over de hele wereld te vinden. We houden van uitdagingen en we zijn nog geen vraag of verzoek tegengekomen waaraan onze standaard- of aangepaste telematicasystemen niet konden voldoen.

Uiteraard hebben we veel technische expertise in huis. Maar we zijn ook nieuwsgierig en streven ernaar om uw werkzaamheden te begrijpen. Pas als we uw bedrijf begrijpen, kunnen we echt een verschil maken voor uw bedrijf. En als u eenmaal TelliQ-klant bent, beloven wij dat u elke dag blij bent met hoeveel eenvoudiger de dagelijkse gang van zaken is geworden. Welkom in de wereld van TelliQ.

Missie

We verkopen diensten en oplossingen die de besluitvorming ondersteunen, het dagelijks zakendoen vereenvoudigen en de winstgevendheid vergroten binnen bedrijven waar voertuigen, machines en faciliteiten een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering vormen.

Visie

Ons streven is dat onze duizenden klanten blij zijn met de ondersteuning die ze krijgen en zich niet kunnen voorstellen dat ze onze diensten niet zouden hebben, omdat de dagelijkse gang van zaken wordt vereenvoudigd en de winstgevendheid vergroot.

Kwaliteit en milieu

De Arkub Group streeft ernaar onze klanten altijd tevreden te stellen door onze beloften na te komen en producten en diensten te leveren die aan de verwachtingen van de klant voldoen. Tegelijkertijd houden we rekening met de internationale standaarden ten aanzien van het milieu, de werkomgeving, de veiligheid en de winstgevendheid.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Telematica Oplossingen Adres Bezuidenhoutseweg 1
2594 AB Den Haag
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)85 1302362 E-mailadres rudi.roth@telliq.com Website telliq.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.