Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Surveyour

De medewerkers van Surveyour hebben jarenlange technische én commerciële ervaring opgebouwd op het gebied van GPS meet- en uitzetapparatuur in de bouw en agrarische sector.

Hierdoor heeft men alle kennis in huis om gebruikers van GPS meetapparatuur op de juiste manier te helpen. Van het meten in het veld tot een gedetailleerde meetrapportage. GPS meetapparatuur, oftewel de GPS meetstok heeft voor het Surveyour team totaal geen geheimen. Misschien nog wel minstens zo belangrijk, de medewerkers van Surveyour spreken de taal van de gebruiker. Geen hoogdravende verhalen over cloudoplossingen en ‘bouwplaats van de toekomst’, maar concreet en helder productadvies gericht op de dagelijkse werkzaamheden van de GPS gebruiker in de bouw en agricultuur.

GPS meten betaalbaar, dus bereikbaar

Surveyour hanteert altijd een scherpe prijsstelling. Ondanks dat u de GPS meetapparatuur misschien niet elke dag gebruikt, loont het nu wel om deze aan te schaffen. Zo heeft een klant van Surveyour direct alle voordelen van een eigen professionele GPS meetstok in combinatie met een zeer acceptabele terugverdientijd van deze hoogwaardige meetapparatuur.

Surveyour powered by CHC

Surveyour is exclusief dealer in de Benelux van het merk CHC Navigation. Deze Aziatische fabrikant van betrouwbare High Precision GPS producten bestaat al sinds 2003 en telt ruim 2500 medewerkers. CHC Navigation levert wereldwijd zijn producten aan meer dan 60 landen waaronder Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Italië, Hongarije, Turkije en Rusland. CHC beschikt over meer dan 80 patenten voor High Precision GPS producten en heeft samenwerkingsprogramma’s met internationale wetenschappelijke onderzoeksinstituten en universiteiten. De betrouwbare productkwaliteit van CHC apparatuur wordt gegarandeerd door gebruik te maken van componenten van gekende wereldmerken.

Welke producten biedt Surveyour?

Het Surveyour productenpakket bestaat voorlopig uit GPS meetsets en GPS basisstations met bijbehorende accessoires voor de allround praktische eindgebruiker. Elke GPS Meetset bestaat uit: uitschuifbare meetstok, handheld met Nederlandstalige meetsoftware, Lithium-Ion batterijen, batterijlader, voedingen en aansluitkabels compleet in solide transportkoffer.

algemene informatie

Services Meetapparatuur Adres Grote Baan 165
2380 Ravels
België
Telefoonnummer +31 (0)13 3699360 E-mailadres info@surveyour.eu Website surveyour.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.