Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Strukton Civiel

Nederland is een land van reizen en vervoeren. De behoefte aan mobiliteit is groot, maar de wegen worden steeds voller en de steden slibben dicht. We staan met z’n allen voor de grote uitdaging om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Dat is een pittige opgave die niemand alleen kan doen.

Onze klanten hebben met die complexe vraagstukken te maken. Wij begrijpen dat zij niet alleen een brug, een weg of een fietspad nodig hebben, maar dat hun behoefte ‘bereikbaarheid’, ‘geen overlast’ of ‘minimaal onderhoud’ is, met aandacht voor duurzaamheid en circulariteit.

Strukton Civiel wil graag de sterke partner zijn die onze klanten nodig hebben. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

 Strukton Civiel, een sterk bedrijf

Met veel vakkennis en daadkracht werkt Strukton Civiel aan een beter Nederland. Dit doen we door technisch hoogwaardige infrastructuuroplossingen te bedenken, te bouwen, te beheren en te onderhouden. Maatschappelijke ontwikkelingen en eigen gedrevenheid stimuleren ons continu in beweging te zijn. We innoveren om tot nog betere, efficiëntere en duurzamere oplossingen te komen.

Dit doen we vanuit onze regio’s Noord & Oost, West en Zuid en het landelijke Strukton Civiel Projecten met sterk projectmanagement en grote regionale betrokkenheid. Onze centrale organisatie en de productbedrijven Van Rens mobiliteit, Terracon, Unihorn, GBN, Strukton Prefab Beton, Strukton Milieutechniek, Strukton Infratechnieken en Molhoek-CCT dragen hieraan hun expertise bij.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Weg- en waterbouwCiviele bouwerBruggenbouw Adres Westkanaaldijk 2
3542 DA Utrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)30 2486911 E-mailadres [email protected] Website struktonciviel.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.