Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Sjeff

Sjeff is meer dan een cateraar. Wij voorzien bouwend en werkend Nederland van de juiste voeding op locatie maar zien onszelf daarbij ook echt als belangrijk onderdeel van het gehele project.

Daarnaast is Sjeff op elke vorm van catering en evenementenorganisatie inzetbaar, zowel voor bedrijven alsook voor particulieren.

Op locatie
Sjeff is ‘in te pluggen’ op elk project d.m.v. een eigen keuken en uitgiftepunt op locatie. Niet alleen is dit tijd- en geldbesparend maar hiermee ook een garantie voor vers bereide maaltijden.

Gezond
Een harde werker verdient een gezonde maaltijd. Sjeff biedt stevige, gezonde en smaakvolle maaltijden aan waarmee de werknemers worden voorzien van het juiste krachtvoer om de klus te klaren.

Flexibel
De kracht van Sjeff ligt o.a. in onze flexibiliteit. Of de dag nu korter of langer duurt, of er ‘nog even’ een paar honderd man van een warme snack moeten worden voorzien, wij sjeffen het!

Moraal op grote schaal
Sjeff houdt het moraal hoog, hoe groot het project ook is. Sjeff houdt jouw hardwerkende personeel op de been met onze op maat gemaakte maaltijden, welke passen bij de te verrichtte werkzaamheden en aansluiten op de door jullie gehanteerde werktijden. Zo dragen wij bij aan het hooghouden van jullie moraal, hoe groot het project ook is.

Sjeff voedt werkend Nederland, de juiste maaltijd op de juiste tijd.

Sjeff kiest met grote zorg de ingrediënten en bereidingswijzen om werkend Nederland te voorzien van het krachtvoer wat nodig is de energie hoog te houden.

24/7:
Sjeff is dag én nacht inzetbaar. Schuift het ontbijt door naar de middag of de lunch door naar de nacht. Sjeff schuift zonder problemen mee.

Afwisseling:
Lekker Oer-Hollandsche stamppot of trendy fushion maaltijd. Uiteraard altijd aan te passen naar de wens van de opdrachtgever en werknemers.

Extraatje:
Bloedhete dag of ijskoude nacht? Sjeff regelt het spontane verkoelende ijsje of die extra warme kop soep.

Iets te vieren?
De vlag uit omdat het hoogste punt bereikt is? Elk feestje is door Sjeff te ondersteunen. Indien gewenst kan de gehele organisatie hiervan uit handen worden genomen.

Opschalen:
Een extra mond te voeden of plots extra gerechten nodig? Geen probleem! Sjeff kan per direct opschalen, ongeacht het type gerecht of tijdstip van de dag.

Dieetwensen:
Vegetarisch, veganistisch of halal bereid, Sjeff kookt naar iedere dieetwens en neemt elk benodigde maatregel in acht ten behoeve van een eventuele voedselallergie.

Waar gewenst nemen wij het gehele cateringsproces uit handen. Wij zorgen dat elke werknemer niet alleen lekker eet maar ook gezond en voedzaam. Geen kunstmatige toevoegingen voor extra houdbaarheid maar gewoon eerlijk, vers bereid krachtvoer!

algemene informatie

Services Cateraar Adres Industriestraat 38a
1976 CV IJmuiden
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)6 51411709 E-mailadres info@sjeff.nl Website sjeff.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.