Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

SHW B.V.

SHW is specialist op het gebied van stralen, schooperen en natlakken van zwart staal en thermisch verzinkt staal. SHW biedt duurzame maatwerk oplossingen voor grote objecten en/of constructies bestemd voor onder andere de grond-, weg- en waterbouw. Denk hierbij aan stationsoverkappingen, bruggen, aanmeerbeveiligingen en sluisonderdelen.

SHW heeft ruime ervaring in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen. Sinds de oprichting in 2001 heeft de organisatie zich niet alleen ontwikkeld op productiegebied, maar zeker ook als sparringpartner en adviseur voor vele sectoren. SHW is bekend met veel specificaties en beschikt over een eigen NACE inspecteur.

Als specialist op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken ondersteund SHW u graag in uw expertise richting uw opdrachtgever. SHW stelt aan de hand van de verschillende corrosiecategorieën conform de NEN-EN-ISO 12944-5 het ideale verfsysteem voor u samen.

Door de ruime straalcapaciteit kan Straalbedrijf Holland West B.V. grote objecten stralen tot een afmeting van 29 x 7 x 5 meter, met een gewicht tot 32 ton. Tevens beschikt SHW over een schoopeerhal met deze afmetingen.  Deze straalcapaciteit sluit uitstekend aan bij de Staalcoating hal XXL en zorgt voor een efficiënte toevoer van materialen naar de Constructiecoating hal en de Hangcoating hal. De Staalcoating hal XXL is specifiek ingericht op het coaten van objecten of samengestelde constructies met een grote afmeting, zoals HC containers, grote 3D brugdekken, afspanportalen voor  in de energiesector.

Of ijzer  van 130 jaar oud voor de railsector, zoals station Leeuwarden.  Een ander railproject waar we trots op zijn is de bus overkapping bij het Centraal station in Amsterdam. Hierin hebben we een thermisch verzinkte staalconstructie aangestraald en voorzien van een twee laags verfsysteem een Lift- en luifelconstructie voor station Alkmaar Noord welke we sa 2.5 hebben gestraald en voorzien hebben van een drie-laags systeem.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services StaalconserveringStralenSchooperenCoaten (Natlak) Adres Zeppelinstraat 8
1704 SH Heerhugowaard
Nederland
Telefoonnummer 072 - 572 88 50 E-mailadres info@shwbv.nl Website shwbv.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.