Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

RPM Belgium Vandex

RPM Belgium Vandex is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en commercialisatie van hoog performante polymeer- en cementgebaseerde materialen.

Specifieke en innovatieve waterdichtings-, beschermings- en hersteloplossingen voor verscheidene constructies en sectoren, zoals industriële vloeren, daken, balkons, terassen, stadions, parkeerdekken, bruggen, tunnels, rioolwaterzuiveringsinstallaties, structuren in contact met drinkwater, en zoveel meer.

Een veelheid aan beschikbare technologieën laat toe om de beste oplossing te kiezen op basis van de klantbehoeften, performanties en condities: epoxy (EP), polyurethaan (PU), methylmethacrylaat (MMA),  PUMA, PU-cement en acrylaat-cement, bentoniet en HDPE, kristallijne en andere cementtechnologieën.

RPM Belgium Vandex begrijpt dat de eisen die planners, architecten en bouwheren stellen aan structuren, gebouwen en materialen steeds groter wordt.

Door innovatie, know how, ervaring maar vooral door een sterke motivatie, ondersteunt RPM Belgium Vandex zijn producten en klanten met een uitzonderlijke service in het verlenen van technisch advies in de ontwerp- en aanbiedingsfase, applicatieadvies op de werf, opleidingen en productsemenaries, en het ontwerpen van nieuwe producten of systemen op maat van de klant. Er wordt tevens geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling,  en het bekomen van de nodige testrapporten en keuringen, om te voldoen aan de hoogste normen en eisen voor verschillende sectoren en toepassingen.

Deze aanpak gegenereert een significante toegevoegde waarde aan de basiskwaliteiten en voordelen van de RPM Belgium Vandex-producten en -oplossingen.

algemene informatie

Services Beton & Betononderhoud Adres Henri Dunantstraat 11B
8700 Tielt
België
Telefoonnummer +32 (0)51 403801 E-mailadres info@rpm-belgium.be Website rpmbelgiumvandex.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.