Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Rombouts Kunststof Techniek B.V.

Onze expertise en producten worden wereldwijd ingezet. Waar om flexibele, duurzame en technisch hoogwaardige oplossingen wordt gevraagd, zijn wij te vinden. En dat is niet voor niets. RKT staat namelijk al jaren bekend om haar innovativiteit in kunststof techniek. RKT is actief in diverse sectoren waaronder de infrastructuur, de industrie en de maritieme en warmtesector. Daarbij leveren en installeren wij (half-) fabricaten, thermoharders en thermoplasten die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zijn. Zo bent u er zeker van dat constante kwaliteit gewaarborgd is.

Visie

RKT is een begrip in de kunststofmarkt op het gebied van grote diameters en moeilijke vraagstukken. Innovatief en flexibel in onze aanpak en oplossingen zorgen we ervoor dat we continu aan de verwachtingen van onze klanten en partners voldoen. Of liever nog, ze overtreffen. De hoge kwaliteitstandaard die RKT hanteert wordt behaald door blijvend te investeren in haar medewerkers en door intensieve samenwerking met zowel leverancier als klant.

Eigen machinepark

Als je net als RKT overal en altijd vakwerk en maatwerk wilt bieden, dan kun je uiteraard niet zonder goed gereedschap. Binnen ons bedrijf, maar ook op locatie, werken wij dan ook met de meest geavanceerde machines voor de verwerking van thermoplastische kunststoffen. Deze machines zijn in onze eigen technische dienst ontwikkeld en geconstrueerd. Van alle spiegellasmachines zijn minstens twee exemplaren aanwezig, zodat in de afkoeltijd van de eerste las al met de volgende las begonnen kan worden. Zodoende kan één monteur met twee machines een aanzienlijk hogere productiviteit halen. Meer informatie over ons machinepark vindt u onderaan deze pagina.

algemene informatie

Services Kunststof techniek Adres Slabbecoornweg 78
4691 RZ Tholen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)166 - 60 45 30 E-mailadres info@rkttholen.nl Website rkttholen.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.