Ook adverteren op gww-bouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

RDS Weighing & Safety

Op 13 februari 1987 kreeg RDS Electronics voet aan de grond in België. RDS besloot toen om elektronische apparatuur, die ontwikkeld werd in Groot-Brittannië, te verdelen in de Benelux. Met het RDS UK programma als basis, breidde de firma door de jaren heen zijn aanbod uit met nieuwe producten. Het breed aanbod bereikte zo klanten uit andere sectoren en de afzet werd stevig opgevoerd. Zowel het productgamma als de interne ondersteuning bleven steeds verder evolueren met zicht op de toekomst.

De huidige zaakvoerder, Jurgen Gheeraert, nam in juni 2009 het bedrijf over van Mike Fraeye. RDS Electronics groeide ondertussen uit tot een gerenommeerd bedrijf waar een hecht team van 29 mensen volledig ten dienste staat van de klanten.

Omwille van het sterk uitgebreid gamma, onderging RDS Electronics onlangs een naamsverandering naar RDS Weighing & Safety. Hiermee wil RDS meer duidelijkheid scheppen aan zijn klanten. RDS Weighing & Safety beschikt over een compleet gamma van weeg- en veiligheidssystemen voor diverse markten.

algemene informatie

Adres Spoorwegstraat 26
8530 Harelbeke
België
Telefoonnummer +32 56 29 10 10 E-mailadres info@rds.eu Website rds.eu/

kaart