Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Pon Equipment BV

Pon Equipment is dé Cat® dealer in Nederland met inmiddels ruim 90 jaar ervaring in het verkopen, verhuren en service-onderhoud van Cat machines. De duurzame en betrouwbare producten van Caterpillar stellen de norm in onze branche. Cat machines zijn voorzien van slimme technologieën, waardoor deze de meest productieve en efficiënte machines in hun klasse zijn. Dit in combinatie met preventief onderhoud voorkomt onnodige stilstand.

Uw machine moet altijd inzetbaar zijn en tevens optimaal presteren, zonder u zorgen te maken over het onderhoud of administratieve rompslomp. Precies daarvoor bieden we drie verschillende servicecontracten aan, die altijd flexibel, transparant en inzichtelijk zijn.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring leveren wij meer dan alleen machine en hebben wij als doel onze klanten elke dag het beste te bieden. Bovendien zijn wij altijd dichtbij dankzij onze verschillende servicevestigingen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag bij het vinden van een oplossing op maat.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Rondebeltweg 41
1329 BP Almere
Nederland
Telefoonnummer 088-7377500 E-mailadres marketing@pon-cat.com Website pon-cat.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht