Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Pon Equipment BV

Pon Equipment is dé Cat® dealer in Nederland met inmiddels ruim 90 jaar ervaring in het verkopen, verhuren en service-onderhoud van Cat machines. De duurzame en betrouwbare producten van Caterpillar stellen de norm in onze branche. Cat machines zijn voorzien van slimme technologieën, waardoor deze de meest productieve en efficiënte machines in hun klasse zijn. Dit in combinatie met preventief onderhoud voorkomt onnodige stilstand.

Uw machine moet altijd inzetbaar zijn en tevens optimaal presteren, zonder u zorgen te maken over het onderhoud of administratieve rompslomp. Precies daarvoor bieden we drie verschillende servicecontracten aan, die altijd flexibel, transparant en inzichtelijk zijn.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring leveren wij meer dan alleen machine en hebben wij als doel onze klanten elke dag het beste te bieden. Bovendien zijn wij altijd dichtbij dankzij onze verschillende servicevestigingen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag bij het vinden van een oplossing op maat.

algemene informatie

Services BouwmachinesRecyclingSloop- & Grondverzet

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.