Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V.

Pels Rijcken behoort tot de top 10 van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland.

Vanuit het kantoor in Den Haag zetten ruim 300 professionals zich in voor optimale service- en dienstverlening. Tot de 35 partners behoort ook de landsadvocaat.

Organisatie

Pels Rijcken biedt hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten. Daartoe behoren van oudsher de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Rechtsgebieden

Passie voor kwaliteit en inhoud, dat is wat ons onderscheidt. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken zien het als een intellectuele uitdaging om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Gezamenlijk maken zij dat Pels Rijcken een bron van inzicht is op tal van rechtsgebieden. Deze expertise benutten zij zowel in de publieke als de private sector.

Specialismen

Juridisch maatwerk vereist specialisatie. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken behoren tot de top van hun beroepsgroep in Nederland. Zij zijn dé specialisten op hun respectievelijke vakgebieden. Samen bundelen ze hun kennis tot brede juridische expertise voor hun cliënten

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Advocaten & Notarissen Adres Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)70 5153000 E-mailadres info@pelsrijcken.nl Website pelsrijcken.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.