Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Opleidingscentrum Westpoort

De meest praktische opleider van Nederland.
Particulier of zakelijk, cursist of opdrachtgever, het belangrijkste aan een certificaat halen is dat jij daarna snel weer door kan gaan met waar jij goed in bent. Dat is het uitgangspunt in het cursusaanbod van Opleidingscentrum Westpoort. Daarom richten wij ons op drie pijlers bij het aanbieden van onze praktijkgerichte ARBO-cursussen: snel, makkelijk en leuk.

Regel het nu. Start morgen.
Westpoort regelt dat voor jou. Met een groot aanbod aan open inschrijvingen is een certificaat halen of vernieuwen snel geregeld. Per cursus vind je een agenda, het programma en de prijzen. Met een paar klikken op de website of een telefoontje naar één van onze opleidingsadviseurs, kan de cursist de volgende dag nog een cursus volgen. Zo snel kan het gaan bij Opleidingscentrum Westpoort.

Hét adres voor jouw certificaat.
Met ruim 100 praktijkgerichte ARBO-opleidingen is Opleidingscentrum Westpoort hét adres voor jouw verplichte certificaat. Naast onze GWW cursussen, volg je bij ons een asbest opleiding van DAV tot DTA. Of haal voordelig je VCA certificaat of je Code 95nascholingsuren met korting. Dagelijks worden, van maandag tot en met zaterdag, BHV en Heftruck cursus gegeven op onze locaties.

Volg een cursus op je eigen locatie met een incompany.
Het programma stemmen wij volledig af op specifieke bedrijfsaspecten, zodat de werknemers de lesstof direct in hun eigen werkomgeving kunnen toepassen. Daarnaast is het ook mogelijk om een besloten cursus te volgen op één van onze cursuslocaties.

Bij Westpoort ben je in de meeste gevallen in één dag opgeleid en gecertificeerd. Zodat jij zo snel mogelijk weer door kan gaan met waar jij goed in bent.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Opleider Adres Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer 088 827 3030 E-mailadres [email protected] Website westpoort.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.