Ook adverteren op gww-bouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Mobilis

Rotterdam Centraal, de renovatie van de Maastunnel en het Amstelstation in Amsterdam. Deze projecten komen je vast wel bekend voor. Maar weet je ook wie deze bekende projecten heeft gerealiseerd? Dat zijn wij!

Als civiele bouwer werkt Mobilis al jaren aan toonaangevende projecten die oplossingen bieden op het gebied van infrastructuur, water en industrie. Hierbij staat centraal het aangaan van een duurzame en transparante relatie met opdrachtgevers en samenwerkende partijen. Mobilis is onderdeel van TBI en heeft drie vestigingen in Nederland: Apeldoorn, Rotterdam en Nederweert. Vol enthousiasme werken wij aan onze projecten. Wij zijn trots op wat we realiseren en doen dit met vakmanschap. Als aannemer werkt Mobilis o.a. aan:

• Bruggen
• Stations
• Nieuwe (snel)wegen
• Sluizen
• Aquaducten
• Onderdoorgangen
• Rioolwaterzuiveringsinstallaties

Honderden projecten zijn in al die jaren door duizenden medewerkers gerealiseerd. De historie van Mobilis ligt in de bedrijven Haverkort en Voormolen. Mobilis is een samenvoeging van deze twee bedrijven, in 2009 zijn zij samen gefuseerd en verder gegaan onder de naam Mobilis. Wat metselaar Hendrik Voormolen en timmerman Herman Haverkort ruim een eeuw geleden kleinschalig begonnen, is nu een bedrijf dat civiele werken van elke aard en omvang aan kan. Een bedrijf waar we trots op zijn en waar het prettig werken is!

Werken bij Mobilis

Werk je bij Mobilis, dan werk je bij een slimme verbinder. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding. Als civiele aannemer zijn wij gespecialiseerd in projecten in de betonbouw. Als onderdeel van TBI heeft Mobilis het vermogen om het juiste team te koppelen aan de juiste technieken. Wij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen. Of het nou om partners of onderaannemers gaat. Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij goede voorbereiding maken wij onze beloftes waar. Samen staan we voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen.

Met een team van 370 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland. Een greep uit onze huidige projecten in uitvoering welke bestaan uit o.a. uitdagende infra-, water, industrie- en energieprojecten zoals de A13 – A16 (de Groeneboog), Oosterweel (Antwerpen), Theemswegtracé, de RijnlandRoute, onderdoorgang Assen en RWZI in Weert.

Kijk voor meer informatie over Mobilis op onze website.

algemene informatie

Adres Fauststraat 3
7323 BA Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)55 5382222 E-mailadres info@mobilis.nl Website mobilis.nl

kaart

Gerelateerde artikelen