Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

LUIS Technology

LUIS Technology is leverancier/producent van voertuigveiligheids-oplossingen voor zakelijke voertuigen in diverse branches. Naast camera-/monitoroplossingen, leveren wij AI-camera’s, bestuurders-assistentiesystemen als Turn Detect, 3600 systemen, Mobiele Datarecorders en Telematica-oplossingen als GPS Tracking en op AI gebaseerde Smart systemen als Smart Load en Smart Cool.

We ontwikkelen voortdurend de beste oplossing voor het betreffende toepassingsbied en we produceren indien nodig, klantspecifieke oplossingen in Duitsland, ook in kleine series. Om de constante hoge kwaliteit van onze producten te garanderen voeren we uitgebreide testen uit, zowel voor de lancering van het product als tijdens de productie. Wij geven dan ook een garantie van 48 maanden op al onze producten.

LUIS Technology houdt zich volop bezig met onderzoek en ontwikkeling, zeker op het gebied van artificiële intelligentie. In Frankfurt heeft LUIS een vestiging, waar men zich alleen maar bezighoudt  met nieuwe technologieën en toepassing. Hier worden ook naar oplossingen gezocht voor specifieke problemen/aanvragen van klanten. Denk bijvoorbeeld aan een afvalinzamelingsbedrijf dat graag wil dat de containers worden herkend als geleegd of niet. Er is zoveel mogelijk met AI. We staan nog pas aan het begin van deze ontwikkeling.

Op AI gebied werkt LUIS met een eigen getraind net, dat dagelijks verder wordt ontwikkeld en geoptimaliseerd. Het voordeel van een eigen getraind net is dat als u bijvoorbeeld paarse pylonnen hebt, waarvan u wilt dat deze ook herkent worden door de AI-camera, wij deze klasse snel en eenvoudig kunnen trainen.

LUIS heeft alles onder 1 dak en dan ook nog eens van Duitse kwaliteit!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services voertuigveiligheids-oplossingen Adres Oosterveldsingel 13C
7558 PJ Hengelo
Nederland
Telefoonnummer 085 – 301 64 50 Website www.luis.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.