Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Loxam BV

Loxam, is dé duurzame materieelverhuurder: altijd dichtbij, persoonlijk en professioneel. De samenwerking met Loxam’s ervaren en deskundige medewerkers wordt door klanten gewaardeerd met een 8,8.

MISSIE

Loxam Nederland, als onderdeel van een internationaal familiebedrijf, is een duurzame materieelverhuurder. Loxam heeft zich ontwikkeld tot een landelijke professional met een lokaal karakter. Onze klanten bestaan uit ondernemers, die kennis, producten en diensten nodig hebben om hun projecten tot een succes te maken. Wij zijn gedreven in het proactief adviseren hoe een project op de meest duurzame, veilige, effectieve en efficiënte wijze uitgevoerd kan worden. Hiermee bieden we onze klanten de dienstverlening die ze echt nodig hebben. Door de goede regionale spreiding van onze vestigingen zijn we altijd dichtbij en staan we elke dag 24 uur paraat. We willen graag de meest favoriete partner van onze klanten zijn. We dagen al onze medewerkers uit om het beste uit hunzelf te halen. We geven iedereen de ruimte om zichzelf blijvend te ontwikkelen en door te groeien.

VISIE

De klimaatveranderingen, de stijging van loonkosten en grondstofprijzen, het verdwijnen van beschikbare vakkennis en onze veranderende leefgewoonten zullen impact hebben op onze werk- en leefomgeving. Wij doen graag zaken met alle ondernemers die stappen willen zetten in het creëren van de meest veilige, duurzame, effectieve en kosten efficiënte project uitvoering. Loxam heeft zich ten doel gesteld om met lef én proactief ondernemerschap de huidige marktpositie in de zakelijke markt te vergroten. Daarnaast streven we ernaar om met ons materieel en onze dienstverlening toonaangevend te zijn in de markten waarin wij opereren. Wij zorgen voor de beste (technisch) opgeleide medewerkers en delen onze kennis, als professionals, met onze klanten.

KERNWAARDEN

Duurzaam
We willen graag een lange (duurzame) relatie aangaan met onze klanten. Onze vloot heeft een  lage impact op het milieu, door te investeren in hybride en elektrisch aangedreven machines.  We richten onze vestigingen en logistiek zo duurzaam en efficiënt als mogelijk in. Tevens werken we aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Betrouwbaar
We komen onze afspraken na! Onze machines zijn altijd goed onderhouden, gekeurd en klaar voor verhuur. We leveren op tijd. We doen alles veilig, eerst denken dan doen!

Zorgzaam
We helpen de klant proactief met de keuze voor de juiste oplossing bij het werk dat gedaan moet worden. We zorgen voor een veilige werkomgeving en zorgen dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. We belasten onze omgeving zo min als mogelijk met onze activiteiten.

Luisteren
We delen graag onze kennis, maar luisteren nog liever naar de wensen van onze klant.
Wie luistert weet meer.

ONZE STRATEGIE

Customer intimacy  ​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​
Loxam is gefocust om een lange termijn relatie aan te gaan met de klant. In het gehele proces is de klant koning. Het voordeel hierbij is dat Loxam hiermee een loyaal klantenbestand opbouwt. Wanneer Loxam uitblinkt in deze strategie, merk je dat de huidige afnemers verlengen. Bij deze strategie gaat het erom dat de klant in het hele proces centraal staat. Loxam zorgt voor een optimale klantenservice, klantbeleving en voldoende klantaandacht.

ONTDEK LOXAM

In Nederland heeft Loxam 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).
De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines. Ons onderscheidend vermogen zit in onze dienstverlening daar omheen; onze mensen helpen u gegarandeerd 24/7 met service & technische ondersteuning. Ontdek onze volledige dienstverlening op www.loxam.nl/services

Onze slogan ‘MÉÉR DAN ALLEEN MATERIEELVERHUUR’ is onze belofte aan u, om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

VERANTWOORD VERHUREN   

Loxam is zich bewust van de impact van zijn activiteit op het milieu en toekomstige generaties.
De implementatie van een milieu- en kwaliteitsmanagementsysteem, een versterkt veiligheidsbeleid, verantwoorde keuzes en de betrokkenheid van alle teams rond de waarden van duurzaamheid getuigen van het lange termijn commitment op dit gebied.

CERTIFICERING  

ISO Loxam is ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 én ISO 45001 gecertificeerd.

VCA Al onze medewerkers op de vestigingen zijn VCA gecertificeerd.

ECOVADIS Loxam wordt getoetst op interne en externe processen en beleidsbeslissingen.Dit garandeert onze  klanten maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en onze medewerkers goed en eerlijk werkgeverschap.

SCIENCE BASED Targets-initiatief Recent is het traject van Loxam om de uitstoot van CO₂ te verminderen goedgekeurd voor het Science Based Targets-initiatief (SBTi). Hierdoor is LOXAM het eerste bedrijf voor materieelverhuur dat deze certificering heeft behaald.Het SBTi werd opgericht in 2015 als een samenwerking tussen verschillende organisaties, waaronder het Carbon Disclosure Project, het Global Compact van de Verenigde Naties, het World Resources Institute en WWF. Het bevordert en definieert best practices voor het verminderen van CO₂-uitstoot, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek. Onafhankelijke experts beoordelen de doelstellingen van bedrijven om te bepalen of deze in lijn zijn met het beperken van de opwarming van de aarde tot 1,5°C, zoals vastgelegd in het Klimaatakkoord van Parijs.

LOXGREEN

Het nieuwe assortiment van Loxam omvat uitsluitend elektrisch of hybride materieel: hybride hoogwerkers, elektrische trilstampers, trilplaten, wielladers en compacte graafmachines en met accu aangedreven gereedschappen. Al deze items beantwoorden aan de uitdagingen van de energietransitie en de behoeften van werklocaties in stedelijke of compacte omgevingen. U herkent deze machines aan het LOXGREEN label.

algemene informatie

Services Verhuurmaterieelverhuurder Adres Dokwerkerstraat 4
2984 BJ Ridderkerk
Nederland
Telefoonnummer 088 5702222 E-mailadres info.loxam.nl Website www.loxam.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.