Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Kok Lexmond

Kok Lexmond, breed gespecialiseerd!

Welkom in de wereld van Kok Lexmond: al meer dan 40 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten.

De vestigingen zijn te vinden in Lexmond, Gorinchem, Meppel en Kerkrade.

Kok Lexmond levert een totaalconcept, waarin de wensen van haar opdrachtgevers centraal staan. Het recycling proces is erop gericht afvalstoffen te verwerken tot herbruikbare grondstoffen of halffabricaten, waarbij de minimalisering van kosten en de belasting van het milieu voorop staan. Dit laatste wordt gerealiseerd door continu te investeren in nieuwe technieken en werkmethoden.

Tevens beschikt Kok Lexmond over een (in eigen beheer ontwikkelde) menginstallatie voor het mengen of stabiliseren van grond- en afvalstoffen, zoals leem, zand, asfalt, granulaten en baggerspecie met een kalkcementmengsel. De capaciteit van de installaties is van klein tot groot. Hierdoor kunnen, tegen een scherp tarief, in korte tijd grote hoeveelheden grondstoffen of halffabricaten worden geproduceerd tot het gewenste eindproduct

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services RecyclingGrond- en waterwerkenGrondverzetmateriaalMobiele puinbrekers Adres Achthoven 23a
4128 LV Lexmond
Nederland
Telefoonnummer 31 (0)347 - 34 16 22 E-mailadres info@koklexmond.nl Website koklexmond.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.