Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Kandt Aannemings- en Funderingsbedrijf BV

All round funderingsbedrijf. Kandt Aannemings- en Funderingsbedrijf BV is een allround funderingsspecialist welke werkzaam in Nederland, België en Duitsland. De onderneming telt 50 eigen medewerkers en maakt gebruik van een flexibele schil van ZZP en inleenkrachten om haar werkzaamheden uit te voeren. Hiermee is het bedrijf een middelgrote speler in de markt, met hierbij een zeer breed scala aan diverse mogelijkheden en toepassingen.

Kandt b.v. is een zeer veelzijdig bedrijf: bij ons kunt u onder meer terecht voor het leveren, aanbrengen en eventueel weer verwijderen van uw (verankerde of gestempelde) damwandconstructie en het trillen, heien of boren van paalconstructies (al dan niet in spoorse omstandigheden). Veel van het materieel is geschikt om in een omgeving te werken met een hoogtebeperking.

Kandt b.v. beschikt daartoe over het modernste materieel en heeft een ruime eigen voorraad stalen damwandprofielen, buis- en stempelmaterialen. Alle transporten worden verzorgd door het eigen wagenpark met o.a. diepladers met een laadvermogen tot 100 ton, trailers met kraan etc.

Kandt b.v. onderhoudt en modificeert het materieel in hun eigen werkplaats. Ook nieuwbouw van materieel, inclusief de benodigde engineering, vindt in eigen beheer plaats. Indien nodig bouwt Kandt b.v. de machine welke benodigd is voor uw project. Vanuit deze filosofie zag hier ook de eerste heistelling, die zelfs over het spoor kan rijden, het levenslicht. Opdrachtgevers komen zowel uit de civiele- en spoorbouw als ook uit de woning- en utiliteitsbouw. Uiteraard heeft Kandt b.v. goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en is tevens VCA** gecertificeerd.

Kijk voor meer informatie ook op www.kandtbv.nl.

algemene informatie

Services Weg- en waterbouwIJzer- & StaalproductenBouwmachines Adres Hoogeveenenweg 21
2913 LV Nieuwekerk aan den IJssel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)180 633048 E-mailadres kandtbv@kandtbv.nl Website kandtbv.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.