Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

HSM Steel Structures BV

HSM Steel Structures- onderdeel van Andus Group – is al sinds de jaren zeventig een grote Nederlandse constructeur in de civiele techniek. Onze scope is vaste en beweegbare bruggen, stormvloedkeringen en sluisdeuren.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van multidisciplinaire projecten, service en onderhoud. De dienstverlening bestaat o.a. uit project- en servicemanagement, engineering, inkoop, constructie, conservering, installatie en/of montage, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Gekwalificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat projecten binnen de afgesproken termijn en naar volle tevredenheid worden opgeleverd.

De productiefaciliteiten van HSM Steel Structures in Schiedam hebben onbelemmerde toegang tot de Noordzee en de grote Nederlandse waterwegen. Het terrein heeft een uitstekende infrastructuur, met veel belangrijke toeleveranciers en partners in de direct omgeving.

De organisatie heeft korte communicatielijnen. Bekwaam en ervaren project- en servicemanagement zijn een belangrijke sleutel voor succes. Duidelijkheid en actuele informatie voor onze opdrachtgevers draagt bij aan een succesvolle samenwerking. Directe betrokkenheid van specialistische partners uit ons netwerk zorgt voor actuele en op maat gesneden expertise.

Een volledig scala aan engineeringdiensten kan worden aangeboden. Daarmee wordt in de ontwerpfase al rekening gehouden met de constructieve haalbaarheid en de gehele’ life cycle’ (van realisatie tot en met sloop), wat bijdraagt aan een effectieve en efficiënte uitvoering van projecten en onderhoud.

Werkzaamheden op locatie zijn kostbaar, risicovol en tijdrovend. De noodzaak om te kunnen prefabriceren tot het maximale economische formaat voor transport en montage is groot. Daardoor blijft de benodigde installatietijd ter plaatse minimaal. De grote ervaring van het HSM-team zorgt ervoor dat installatiewerkzaamheden op een veilige en doeltreffende manier worden uitgevoerd.

Recent afgestudeerde TU’ers en HTS’ers Civiele Techniek/Werktuigbouw kunnen HSM Steel Structures (in binnen- en buitenland) als Trainee leren kennen. Na een periode van circa 2 jaar worden de carrièremogelijkheden binnen de onderneming besproken.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AannemerInfraBruggenStaalbouwSluizen Adres Westfrankelandsedijk 9
3115 HG Schiedam
Nederland
Telefoonnummer +31 10 42 79 200 E-mailadres info@hsm.nl Website hsmsteelstructures.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.