Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Hoogmartens BV

Jouw weg naar de toekomst. Het familiebedrijf Hoogmartens is sinds 1963 gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van infrastructuurprojecten voor overheid, zorginstellingen, industriële en particuliere ondernemingen.

De nadruk ligt op kwaliteit, exibiliteit, service en innovatie. Hoogmartens wordt namelijk niet alleen gedragen door de moderne, performante machines en een vloot voertuigen, maar ook door zijn bekwame en gemotiveerde medewerkers. Ook op gebied van veiligheid, signalisatie en op vlak van een accuratere afwerking werd er pro-actief geïnvesteerd. Zo maken een hoogtechnologische drone & software nu deel uit van de instrumenten die kunnen worden ingezet voor het in kaart brengen van de staat van het wegdek.

Deze goede mix van jong talent en expertise, maken van Hoogmartens een performant bedrijf; uw partner bij het aanleggen en onderhouden van uw buiteninfrastructuur: wegen, straten, pleinen en parkings.

De brede waaier aan diensten die Hoogmartens aanbiedt, kan worden opgedeeld in 6 hoofdstukken:

  • lifetime maintenance
  • asfaltwerken
  • betonwerken
  • bestrijking
  • asfaltwapening
  • infrastructuur

Om optimale service te kunnen garanderen is een goed klantencontact en dus ook een goed langetermijncontract aangewezen. Op regelmatige tijdstippen wordt de staat van het wegdek onderzocht en bijgewerkt waar nodig. De drone scant het terrein met speciale meetapparatuur die dankzij baanbrekende software een gedetailleerd beeld van de toestand van het terrein weergeeft. Zo kan u op een zeer eenvoudige manier zicht krijgen op de conditie van uw wegdek of parking en hoeft u onderhoud niet op de lange baan te schuiven.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Betonbescherming Adres Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)77 4006140 E-mailadres info@hoogmartens.nl Website hoogmartens.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.