Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Hoffmann Groep

De Hoffmann Groep is met al haar werkmaatschappijen de partner in de bouw en infra en biedt voor elk project de optimale oplossingen. Door een goed overleg en een goede communicatie met korte lijnen is de Hoffmanngroep in staat om zijn klanten totaal te ontzorgen gedurende het hele project.

Mevr. Winny Hoffmann richt in 1979 de firma Krings Nederland B.V. op. Krings is een verhuur- en verkoopmaatschappij die aannemers en grondverzetbedrijven voorziet van veilige sleufbekistingen t.b.v. riolerings- en infraprojecten.

In 1989 werd samen met de firma Cultuurweg B.V. uit Alphen aan den Rijn de firma “Hoffmann Bodemtechnieken B.V.” opgericht.

Hoffmann Bodemtechnieken B.V. houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen en leveren van een reeks koudgewalste damwandprofielen en de verkoop van damwanden, HE balken, stempelingen en ankers. Ook de verhuur en verkoop van funderingsmachines van ABI en Bauer behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Hoffmann Bodemtechnieken B.V.

Vanuit de werkzaamheden van Hoffmann Bodemtechnieken B.V. ontstaat de vraag bij de klanten naar een specialist die de damwanden kan aanbrengen. Daarom besluit Winny Hoffmann in 1996 het bedrijf Wedam op te richten. Wedam is het aannemingsbedrijf binnen de Hoffmanngroep. Vandaag de dag voeren W-dam B.V. en Wedam Bvba de verschillende werken in Nederland, België en Duitsland uit.

Bij het drukken en trillen van damwanden, het aanbrengen van Berlinerwanden, stempelingen, gordingen en verankeringen kunnen bovengenoemde bedrijven de klant totaal ontzorgen. Door de innovatieve spirit van Mevr. Winny Hoffmann werd in 2013 weer een nieuwe techniek naar Nederland gehaald: CSM of Cutter Soilmix Wanden.

Deze techniek is ondergebracht bij het nieuwe zusje van de Hoffmanngroep: Winmix B.V. en is een trillingsvrij alternatief op het drukken van damwanden. Daar waar de grond het niet meer toelaat om dieper te komen met damwanden kan door middel van CSM een oplossing geboden worden.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services FunderingswerkenGrond- en waterwerken Adres Beekerheide 17-19
5741 HB Beek en Donk
Nederland
Telefoonnummer 0492386666 E-mailadres calculatie@hoffmanngroep.com Website hoffmanngroep.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.