Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Groeneveld-BEKA

De operationele kosten van klanten verlagen én de beschikbaarheid, productiviteit, efficiency en veiligheid verhogen van hun voertuigen en machines. Daar draait het bij Groeneveld-BEKA allemaal om. Dit bereiken we door het ontwikkelen, produceren, leveren en onderhouden van toonaangevende systemen voor automatische vetsmering en oliemanagement.

Groeneveld-BEKA is ontstaan uit de fusie van twee gerenommeerde bedrijven: Groeneveld en BEKA. In 1971 is Groeneveld opgericht en in 2017 is het bedrijf overgenomen door The Timken Company. Groeneveld heeft ook Interlube in haar productrange opgenomen dat in 2013 werd overgenomen door Timken. BEKA, opgericht in 1927, werd eind 2019 overgenomen en samengevoegd met Groeneveld tot Groeneveld-BEKA. Groeneveld-BEKA is actief in meer dan 40 landen wereldwijd en wordt vertegenwoordigd door een groeiend aantal onafhankelijke distributeurs in veel landen over de hele wereld.

De producten van Groeneveld-BEKA worden geleverd voor af-fabriek montage aan toonaangevende fabrikanten van vrachtwagens, opleggers, bussen, windturbines, industriële toepassingen, mijnbouw en bouwmaterieel. Daarnaast worden Groeneveld-BEKA systemen geïnstalleerd in de na-markt voor een breed scala aan transport en grondverzet, agrarische, havenapparatuur en industriële toepassingen. Groeneveld-BEKA streeft ernaar al haar producten in eigen huis te ontwikkelen en te vervaardigen volgens World Class Manufacturing principes.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Automatische vetsmeersystemen Adres Stephensonweg 12
4207 HB Gorinchem
Zuid Holland
E-mailadres [email protected] Website groeneveld-beka.com/nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.