Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

George bv

Meten is weten. En méér nog dan dat: meten zorgt voor zekerheid. George BV is specialist in het uitvoeren van alle soorten metingen. Voor bouw, industrie en overheid. Voor GWW/infra. En voor de maritieme sector. Van reversed engineering tot deflectiemetingen. En van inmeten en uitzetten tot as-built metingen. Onze aanpak is ánders. Persoonlijk, vakkundig en flexibel. Samen gáán we ervoor. Met als doelstellingen: minder foutkans, minder faalkosten en meer efficiency in de uitvoering.

De beste apparatuur, ervaren mensen

We werken met de beste apparatuur voor uw klus. Zoals de Leica Viva TS16, een zelflerend total station dat zich automatisch aanpast aan omgevingscondities. Ook hebben we GPS en een laptop met verwerkingssoftware. Voor de maritieme sector werken we met een scanner en 3D-software. Daarmee kunnen we de punten ter plaatse voorbereiden en verwerken.

De kracht van onze persoonlijke aanpak

Onze kracht? De menselijke maat. We houden van goed persoonlijk contact. Want als je elkaar kent en begrijpt, zie je dat terug in de kwaliteit van het werk. we achterhalen jouw behoefte. Adviseren je over de beste meetoplossing. En zijn in de uitvoering uiterst precies én flexibel inzetbaar. Onze maatvoerders en landmeters wonen verspreid in Nederland. We bedienen klanten in het midden van Nederland.

GEORGE als leerbedrijf

Ontwikkel je je graag bij een bedrijf waar de menselijke maat voorop staat? Waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt? En waar je veel verschillend werk doet? George is erkend leerbedrijf. We zoeken gedreven jongeren die hun vmbo-diploma op zak hebben. En die zich graag bij ons bekwamen in het vak van maatvoerder. Je krijgt goede en prettige begeleiding door ervaren professionals. En werkt met moderne apparatuur en in nette bedrijfskleding. George is een familiebedrijf, en dat merk je. We doen het echt sámen.

algemene informatie

Services Meetbedrijf Adres Beulekamperweg 4
3862 NV Nijkerk
Nederland
Telefoonnummer 033 303 0690 E-mailadres info@georgebv.nl Website georgebv.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.