Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Genap

Al sinds 1951 is Genap actief op het gebied van het ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk folieconstructies. Onze producten worden ingezet voor het opslaan, scheiden, afdekken of beschermen van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Naast de grond-, weg- en waterbouw zijn we ook wereldwijd actief in land- en tuinbouw en drinkwateropslag en sanitatie. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in ’s-Heerenberg en een productiehal in Steenwijk heeft Genap ook vestigingen in India, Canada, Mexico en Kenia.

Know-how en toewijding

Genap is een projectpartner van A tot Z. Met veel ervaring en alle know-how in eigen huis – van laboratorium tot ontwerpbureau – durven we te stellen dat we uniek zijn in onze constante kwaliteit en hóe we werken. De wens van de klant is altijd ons uitgangspunt en samen zoeken we naar de best passende oplossing. Voor het installeren op locatie hebben we montageteams die wereldwijd worden ingezet. Met ruim 100 professionals en een uitgebreid netwerk van trouwe partners en leveranciers doen we er alles aan om onze relaties maximaal te ontzorgen.

Grond- weg- en waterbouw

Genap heeft veel ervaring met grote GWW-projecten en heeft diverse toonaangevende projecten voltooid. Denk aan het afdekken van stortplaatsen met onze kunststoffolies of het aanleggen van folieconstructies als kunstmatige barrière voor het grondwater in de wegenbouw. Genap kan zowel in droge als natte omstandigheden folieconstructies aanbrengen. Uniek in Nederland. In een natte bouwkuip kunnen wij niet alleen geotextiel en kunststoffolies maar ook bentonietmatten gecontroleerd afzinken. Zo ontstaat er een kunstmatige barrière tussen water en bodem, of vuile en schone vloeistoffen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Weg- en waterbouwBetonbeschermingGeokunststoffenRegenwaterinfiltratieHemelwaterafvoerWatermanagementVuilwateropslagAfdichtingen Adres Goorsestraat 1
7041 GA 's Heerenberg
Nederland
Telefoonnummer 0314 – 67 91 82 E-mailadres m.visser@genap.nl Website www.genap.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.