Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

FiberCore Europe

FiberCore Europe
Building the future

Wij zijn FiberCore Europe. Een Rotterdamse onderneming. Met een Rotterdamse mentaliteit. Een jong, trots en innovatief bedrijf, dat van aanpakken weet. Wij bouwen bruggen. Niet zomaar bruggen; bruggen met oog op de toekomst. Duurzaam, sterk en onderhoudsarm. 

FiberCore Europe is dé specialist en marktleider van ultralichte, (zelf)dragende en zwaar te belasten constructies van vezelversterkte kunststof voor de infra. Het Rotterdamse bedrijf veroorzaakte met de introductie van de wereldwijd gepatenteerde InfraCore® Inside technologie een ware revolutie. Naast beton en staal is composiet door FiberCore Europe als serieus constructiemateriaal op de kaart gezet. In binnen­ en buitenland zijn inmiddels ruim 1500 (zwaar verkeers­) bruggen, brugdekken en sluisdeuren gebouwd met deze baanbrekende technologie. Waaronder de langste brugoverspanning én de grootste sluisdeuren van vezelversterkte kunststof ter wereld.

Innovatieve, duurzame bruggen

FiberCore bruggen met InfraCore® Inside technologie behoeven nauwelijks onderhoud en gaan zeker 100 jaar mee. Ze zijn licht, voordelig en zeer duurzaam. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen naast voet- en fietsbruggen voor licht verkeer, ook verkeersbruggen (beweegbaar en vast) voor verkeer tot de zwaarste categorie. Onze bruggen zijn vele malen lichter dan beton of staal waarmee aanzienlijke besparingen kunnen worden bereikt in de investerings- of renovatiekosten van een project. Door hun lichte gewicht zij ze eenvoudig en snel te transporteren en te plaatsen. Door hun lichte gewicht hoeven FiberCore bruggen voor licht verkeer meestal ook niet gefundeerd te worden.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bruggenbouw Adres Oostdijk 25
3077 CP Rotterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 10 303 6250 E-mailadres info@fibercore-europe.com Website fibercore-europe.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.